Gepost op

Er zijn 3 verschillende soorten Swimspa’s

Swimspa’s met één watervolume:

Riptide-Swimspa-HydrosDe Riptide Swimspa’s met tegenstroom en één watervolume zijn zeer populair, vooral omdat u van het spagedeelte naar de tegenstroom kan drijven zonder uit het water te stappen.  In veel van deze Swimspa’s is er plaats voor zes mensen plus een zwemmer.  Met slechts één watervolume is de temperatuur voor hen die relaxen en voor de zwemmers gelijk.  Als u voor de twee activiteiten een verschillende temperatuur wenst, is een Swimspa met twee watervolumes aangewezen.

Swimspa’s met twee watervolumes:

Riptide-Swimspa-Poseidon-600x466De warme spa en het zwemgedeelte met tegenstroom bevinden zich in één constructie, maar hebben twee gescheiden watervolumes.  Dit is een betere keuze als u sportief wenst te zwemmen.  Met de onafhankelijke bedieningen aan elk uiteinde, kunt u de zwemtemperatuur tot 28°C omlaag regelen. Zo kunt u trainen zonder het te warm te krijgen.
Als u wenst te rusten, gaat u naar het warmere spagedeelte waar de temperatuur tot 40°C kan geregeld worden om in het veel warmere water te relaxen.  De twee gescheiden delen hebben ook een onafhankelijk filtersysteem en de geïsoleerde cover laat u toe om elk deel afzonderlijk te openen.

De speciale Trainingsbaden:

De speciale Trainingsbaden (exercise pools / aquatrainers) werden uitsluitend met het oog op zwemtraining ontworpen.  Hierin zijn geen zitplaatsen, noch hydrotherapiejets aanwezig.  De enige doelstelling is zwemtraining.  Deze trainingspools zijn dieper en bieden met de krachtige tegenstroomjets met speciale brede opening, vrij van turbulenties, een uitstekende zwembelevenis.