1. De Riptide Swimspas zijn gebouwd om een leven lang mee te gaan

In de Riptide Swimspas worden de beste bouwelementen en materialen gebruikt zoals de Rising Dragon swimspa jets, Aristech acrylkuipen en de elektronica van Balboa. Met een 90mm dikke volschuimlaag die in alle opzichten een maximum isolatie biedt en de componenten die met roestvrij toebehoren stevig in het robuust gegalvaniseerde stalen frame vast zitten, werden de pools van Riptide Swimspa ontworpen om lang mee te gaan. De swimspas van Riptide voldoen aan de meest veeleisende specificaties ter wereld!

2. Geen enorme elektriciteitsrekeningen voor de Riptide Swimspas

De superieure isolatie die de swimspa volledig omsluit en de gemakkelijk verwijderbare cover laat u toe te relaxen in de zekerheid dat onze swimspas zeer economisch in verbruik zijn.

3. Heel het jaar door zwemmen en onstspannen in heerlijk warm water

De watertemperatuur in de swimspa wordt thermostatisch tot maximaal 40° C geregeld. De extra geïsoleerde kuip en verstevigde afdekking houden de warmte in het toestel als de swimspa niet in gebruik is. Een plons in het water tijdens de schemeringsuren is geen probleem omdat al onze spa’s onderwaterverlichting hebben. Op elk ogenblik van het jaar kunt u de temperatuur aan de seizoenen aanpassen en de voor u perfecte zwemvoorwaarden realiseren.

4. De ultieme zwembelevenis in een Riptide Swimspa

Met een combinatie van maximaal zes regelbare jets, wekken onze swimspa’s een krachtige tegenstroom op die voor de meeste zwemmers een echte uitdaging is. De jets veroorzaken een geweldige waterkracht om tegenop te zwemmen. Plezier voor heel de familie is gegarandeerd. De kracht van de tegenstromen kunnen uiteraard aan uw sterkte of fysiek vermogen aangepast worden.

5. Onvervuild, zuiver water

In tegenstelling tot een conventioneel zwembad hebben de swimspa’s van Riptide slechts weinig poetswerk nodig omdat ze over een zeer moderne filter- en zuiveringsinstallatie beschikken. Met de krachtige pompen, de corona ozongeneratoren en het skimmer filtersysteem kunt u zeker zijn van een zuivere en veilige swimspa-ervaring.

6. Uitgebreide standaarduitrusting in een Riptide Swimspa

De Riptide Swimspas zijn standaard uiterst compleet uitgerust met:

  • Swimspa muzieksysteem: met 4 pop-up luidsprekers en een krachtige subwoofer die uw muziek als het ware tot leven brengt.
  • Relaxerende waterval: het geluid en de aanblik van vallend water brengt rust en kalmeert. Daarom bezit elke swimspa van Riptide met een spa-gedeelte een mooie, ontspannende waterval.
  • LED-verlichting: de LED onderwater- en randverlichting is een perfecte aanvulling om ook ‘s avonds volop van uw Riptide Swimspa te genieten. Ook de waterval is voorzien van een mooie LED-achtergrondverlichting.
  • Aromasysteem: om uw swimspa-belevenis nog aangenamer te maken! Een grote verscheidenheid aan aroma’s is verkrijgbaar bij uw Riptide Swimspa verdeler.
  • Hercules™ Thermosteel afdekking: de afdekking heeft een raamwerk uit roestvrij staal, ingewerkt in een extra dikke kern uit polystyreen voor een bijkomende draagkracht en extra warmte-isolatie. De afdekking is van 9 cm tot 7cm afgeschuind om het water op een natuurlijke wijze te doen aflopen van uw swimspa, en zo plassen op de afdekking te vermijden. Deze afdekking kan aan de vier zijden met regelbare en vergrendelbare riempjes worden afgesloten, ideaal voor de veiligheid van uw kinderen.

7. Grote keuze uit verschillende swimspa-modellen en kleuren

De keuze uit acht modellen verzekert dat wij de swimspa of de trainingspool hebben die bij u en uw levensstijl past. Als u voor een swimspa van Riptide kiest, hebt u ook een grote keuze uit kleurvarianten. Voor de kuip kiest u uit Midnight, Silver White Marble, Ocean Wave of Sand(*). Voor de bekleding kiest u uit Yew Red, Woody Grey, Cedar Red of Coffee. De kleuren van de afdekkingen zijn Yew Red, Grey, Cedar Red en Coffee.
(*) Sand is als kleur voor de kuip niet beschikbaar op Atlantis en op Nautilus.

8. Optimale ondersteuning door ons eigen ervaren service-team

De Riptide Swimpas worden door onze goed opgeleide teams die alle onderdelen bij de hand hebben, geleverd en geïnstalleerd. Wij hebben gespecialiseerde technici die een onmiddellijke en efficiënte service verzekeren.

9. Verplaatsbare swimspa

Als u verhuist, blijft de investering in een zwembad steeds ter plaatse, dikwijls zelfs zonder dat de waarde van uw eigendom erdoor verhoogt. Daarom werden onze swimspa’s ontworpen om volledig verplaatsbaar te zijn. Als u verhuist, verhuist uw spa mee! Met zijn stevig gegalvaniseerde, stalen structuur en alle intern geïnstalleerde componenten, laden onze goed opgeleide medewerkers uw swimspa gewoon op en brengen hem naar zijn nieuwe standplaats.

swimspa riptide hanolux