DE BARREL BUITEN SAUNA

Een natuurlijke bron van wellness in uw eigen tuin!

Hanolux ,  is gespecialiseerd in wellness van topkwaliteit en heeft de barrel-sauna (of ook saunaton genoemd) van Made4Wellness aan haar gamma toegevoegd.

De natuurlijke ronde vorm van deze sauna staat niet alleen verrassend mooi in uw tuin maar zorgt bovendien voor een unieke sauna-beleving. De afronding zorgt immers voor een perfecte luchtcirculatie en vermijdt het opwarmen van overbodige ruimtes. Dit effect genereert een snellere opwarming en bespaart daardoor tijd en maar liefst 25% energie!

De Made4Wellness barrel-sauna wordt gefabriceerd in 1ste keus rood Canadees FSC gekeurd cederhout, wat naast de tijdloze uitstraling zorgt voor een sauna van topkwaliteit. Deze sauna is perfect voor buitengebruik zonder de extra dak-bescherming die bij andere houtsoorten wel noodzakelijk is. Het aangenaam aroma, de rustgevende uitstraling en de antibacteriële werking van het cederhout krijgt u er gratis bij.

Een zekere meerwaarde is dat onze saunabarrels een diameter hebben van 213 cm. Een diameter van 213 cm geeft een heel comfortabele binnenruimte.

Bovendien wordt deze sauna gebouwd met een plankdikte van 44 mm. De dikke planken zijn daardoor super isolerend zodat er geen aparte binnen- en buitenwand dient voorzien te worden.

De spanbanden zijn gemaakt van onderhoudsvrije aluminium en niet van verzinkt staal.

Deze sauna wordt in verschillende afmetingen geproduceerd waardoor deze geschikt is voor gebruik van 2 tot 6 personen.

Deze sauna is ook geschikt voor doe-het-zelvers.

De Made4Wellness sauna wordt als bouwpakket afgeleverd met een Nederlandstalige montagehandleiding. Daardoor leent deze sauna zich uitermate goed voor de handige doe-het-zelver. Uiteraard is een volledige plaatsing en aansluiting door onze medewerkers eveneens mogelijk.

Hout gestookt of elektrische oven – aan u de keuze

De saunaton kan worden uitgerust met verschillende elektrische kachels. Onze specialisten adviseren u graag welke kachel het best bij u past.

Voor de liefhebbers van een meer natuurlijke sauna is er de mogelijkheid om de sauna uit te rusten met een hout-gestookte kachel. Zo ervaart u de meest natuurlijke manier van wellness in uw eigen omgeving!