Health Company introduceerde in 1989 als eerste in Europa de infrarood warmtecabines op de markt en maakte hiermee de onmiskenbare heilzame werking van infrarood toegankelijk voor iedereen. Inmiddels is Health Company uitgegroeid tot wereldmarktleider met een uitgebreide topklasse infrarood sauna’s.

Gebruiksgemak

Een infraroodcabine schaft u aan voor het leven. Health Company hecht daarom veel waarde aan de levensduur en het gebruiksgemak. De infraroodcabines van Health Company zijn eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Ze zijn gemaakt van 1e keus Canadees rood cederhout. Deze houtsoort is zacht en oersterk tegelijk. Bovendien heeft het een zeer aangename geur en een bacteriedodende eigenschap. Een ander voordeel is dat Canadian Red Ceder nauwelijks ‘werkt’ en de warmte niet absorbeert.

Infraroodcabines van Health Company zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en overal makkelijk te plaatsen. Voor het kleinste model is één vierkante meter en een stopcontact al voldoende! Tot slot heeft Health Company ook combi sauna’s, waarbij een klassieke sauna gecombineerd wordt met een infraroodcabine.

Heilzame werking

Wat gebeurt er met uw lichaam in een infraroodcabine? Waardoor ontstaat dat ontspannen gevoel? Het langgolvige infrarood in onze infraroodcabines verwarmt uw lichaam en stimuleert uw bloedcirculatie. Door de warmte gaat u transpireren. Door dit proces worden de afvalstoffen, die zich dagelijks in uw lichaam opstapelen, veilig afgedreven. U verliest trouwens niet alleen vocht, maar verbrandt ook calorieën. Daarnaast wordt uw hele lichaam intenser gevoed via uw bloed en lymfevocht en wordt uw stofwisseling geactiveerd. Alle organen worden zo gestimuleerd in hun specifieke werking en de lichaamseigen functies, zoals bijv. uw immuniteitssysteem, werken efficiënter. Het infrarood heeft een positief effect op uw hele lichaam!

De kracht van infrarood

– Bloedcirculatie wordt geactiveerd
– Stofwisseling wordt gestimuleerd
– Afvalstoffen worden verdreven
– Spier- en gewrichtspijnen worden verlicht
– Spanning en vermoeidheid verminderen
– Calorieën worden verbrand
– Gezonde huidskleur door grondige reiniging
– Huidproblemen verminderen
– Immuunsysteem wordt versterkt

Meer informatie vind je hier

Meer informatie over de voordelen van een infraroodsauna.

bron : Medisch Centrum Twente (NL)