Jacuzzi's® op stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Le Marquier plancha

Le Marquier plancha

De plancha is een bakwijze die gebeurt via contact met een plaat die verwarmd wordt door een warmtebron. Kortom, de plancha is een bakplaat die zeer hoge temperaturen bereikt en het voordeel heeft dat ze zowel buiten als binnen kan gebruikt worden.

Een frisse nieuwe manier van buiten en binnen koken.

Origine France Garantie

De plancha van Le Marquier is dé echte authentieke plancha uit Frankrijk. Sinds 1971 produceert Le Marquier zijn plancha’s van de uiterste kwaliteit onder het Franse kwaliteitslabel “Origine France Garantie”, een certificaat voor gewaarborgde garantie. Met meer dan 45 jaar knowhow heeft Le Marquier hun buitenshuis barbecues geperfectioneerd tot de essentie.

Elke plancha wordt volgens de aloude traditie met aambeeld en hamer gesmeden. Deze artisanale werkwijze verzekert een uniek kwalitatief en duurzaam product dat bestand is tegen hoge temperaturen tot maar liefst 330°C. Doordat men bakt op de plaat van de plancha is deze zowel geschikt voor buiten als binnen.

Snel, onderhoudsvriendelijk en vooral lekker koken

Je moet geen culinair talent zijn of ingewikkelde gerechten kunnen maken! De plancha geeft smaak aan eenvoudig eten. Als een product goed is, is het derhalve ook goed na het bakken op de plancha.

Een gemakkelijke en snelle kookmethode

Bovendien heeft u weinig of geen voorbereiding voordien! De plancha moet enkel geolied worden en dan verwarmd.

Het bakken gebeurt snel en de gerechten zijn in een paar minuten klaar, want snel dichtgeschroeide gerechten zijn lekkerder door het behoud van de smaken.

Snel schoonmaken na het koken

Schoonmaken was nog nooit zo snel en gemakkelijk; giet gewoon wat water op de plaat van de plancha, even schrobben… en klaar! Geen gedoe meer met barbecue roosters en lange schoonmaaksessies.

Toebehoren en accessoires in stijl

Een plancha is niet compleet zonder zijn eigen wagen en deksel waardoor het koken nog gemakkelijker wordt en u uw plancha beschermd.

Bovendien heeft u de keuze uit een hele resem trendy kleuren om uw plancha helemaal uniek te maken.

Bekijk onze andere modellen