Bediening van uw whirlpool

Bediening van uw whirlpool

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux
https://www.youtube.com/v/-71qk-azhj4

Geavanceerde technologie voor ultiem genot

De Highlife collectie van Hot Spring is ontworpen om ultiem genot, gebruiksgemak, levensduur en energie-efficiëntie te bieden. Door middel van technische hoogstandjes leveren onze spa’s innovaties zoals onze intuïtieve bedieningspanelen waarmee u uw spa eenvoudig kunt bedienen.

De bediening van een Hot Spring Spa is niet ingewikkeld. U hoeft enkel de gewenste watertemperatuur in te stellen en verder niets!  De eenvoud van de bediening vergroot het plezier dat u beleeft aan uw whirlpool.  De verwarmings- en zuiveringssystemen werken volledig automatisch. Dus geen ingewikkelde programmering.  Uw spa staat altijd proper en warm voor u klaar.

Het Power-On/Ready indicatielicht dat deel uitmaakt van het Hotspring logo aan de voorzijde van de whirlpool, is zelfs zichtbaar wanneer de spacover dicht is.  Daardoor kan u zich vanop afstand vergewissen van het feit dat uw spa gebruiksklaar is - een waar voordeel, vooral in de winter.

Bedieningsgemak

Het controlepaneel is geen gewoon alledaags instrument. Zijn unieke vormgeving en bedieningsgemak zijn ergonomisch ontworpen met het oog op verregaand gebruiksgemak. Het paneel is verlicht en zo geplaatst dat het zich altijd binnen handbereik bevindt. Eenvoudige druktoetsen sturen het geavanceerde electronische brein van elke Hot Spring spa: het IQ 2020™ Spa Control System. Het bedieningspaneel is toegankelijk zowel binnen als buiten de whirlpool. Met het deluxe binnenbedieningspaneel kiest u met gemak en in stijl uw jets en licht vanuit uw bad. Het hogeresolutie kleuren LCD-scherm van 9 cm vertoont tekst in groot formaat en is dus makkelijk leesbaar. De intuïtieve menu’s op het hoofdbedieningspaneel maken het nog eenvoudiger om door de functies van uw spa te bladeren. In enkele minuten hebt u door hoe het werkt. Via het intern geheugen slaat u uw persoonlijke voorkeurinstellingen snel op.  Voor het display kan u kiezen uit verschillende talen waaronder natuurlijk ook Nederlands. Wij investeren extra tijd in uw gebruiksgemak, zodat u over meer tijd beschikt om van uw whirlpool  te genieten...

Het controlepaneel bevat tevens de mogelijkheid om uw spa 'op kinderslot' te zetten, zodat kinderen niet ongewenst de waterjets of temperatuur kunnen wijzigen.

Het brein

Het brein van elke Hot Spring Spa is klein maar goed doordacht. Het IQ 2020 Control System is een zeer geavanceerd electronisch systeem dat alle processen van uw Hot Spring Spa bewaakt en regelt. Alles is zo ontworpen dat de bediening zo simpel mogelijk is. Kortom: superieure technologie voor een absoluut gebruiksgemak!

Extra gemak

download (1)Naast het hoofdcontrolepaneel beschikt uw HotSpring Spa nog over een extra controlepaneel aan de overzijde. Dit geeft het extra gemak om -in bad liggend- de waterjets te activeren of om de verlichting te bedienen...

Is dat niet comfortabel...?

HS-control-panel-359x359