Cue voor het bbq-seizoen!

Cue voor het bbq-seizoen!

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

Cue voor het bbq-seizoen!

 3, 2, 1… inderdaad! Het bbq-seizoen kan niet snel genoeg van start gaan, zo vinden wij. Bij ons liggen er enkel topmerken op de rooster.

Met zijn duurzame materialen, betrouwbare service en diverse modellen mag Weber zich als een unicum in de sector beschouwen.

De Oklahoma bbq kan u zowel op houtskool als op houtblokken gebruiken. Door zijn dik plaatstaal en hoge warmte geeft deze bbq een unieke smaak aan alles wat u wil bereiden. Het uitzonderlijke locomotiefdesign biedt de mogelijkheid om via een vuurhaard en grillzone op verschillende manieren te grillen. In de schoorsteen kan er tegelijkertijd voedsel worden gerookt.

Met een buitenkeuken van Indu+ hebt u een innovatief, origineel, stijlvol en heel praktisch ontwerp in huis. In een handomdraai verwisselt u onderling de inductiekookplaten, grill, wok, teppanyaki en snijplanken, zodat u uw mobiel kookeiland bij elke gelegenheid volledig kan aanpassen aan uw wensen. Denk niet enkel aan koken met pot en pan. Met de inductie wok- en combiplaat kan u behalve roerbakken ook sauteren, sudderen, bakken, marineren, stomen en zelfs frituren.

De OFYR bbq is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving, van tuin tot chic terras. Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit elegante kunstwerk in een warme, gastvrije plek om te koken en om uw gasten te vermaken.