Open Zondag - 25 oktober

Ja, ik wil de showroom bekijken
Een whirlpool op maat omdat iedereen uniek is

Een whirlpool op maat omdat iedereen uniek is

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

Daarom hebben we voor iedereen een whirlpool op maat: een whirlpool die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. We zoeken bij Hanolux samen met jou naar een bubbelbad op je lijf geschreven. De tijd dat een jacuzzi enkel bestond uit een kuip met warm water en bubbels is al lang voorbij. Dankzij tal van nieuwe technologieën is een bubbelbad uitgegroeid tot een waar kuuroord dat zelfs gebruikt kan worden als home entertainment-set of trainingstoestel.

We zetten de verschillende soorten bubbelbaden voor jou op een rijtje

Swimspa

riptideswimspa-nautilusexercisepool_lifestyle11-600x466Een langer bad met speciale waterstralen die ervoor zorgen dat je ter plaatste kan blijven zwemmen voor een stevige workout. Je kan het vergelijken met een loopband in de fitness. Meestal is dit zwembubbelbad ook uitgerust met hydrotherapeutische waterstralen zodat je na je training ook lekker kan relaxen.

Draagbaar bubbelbad

Een recente uitvinding die je kan meenemen naar een camping, vakantiewoning of naar vrienden. Het is vervaardigd uit een chloorbestendig pvc en gebruiksklaar in ongeveer 10 minuten.

Binnenbubbelbad

Tegenwoordig zie je steeds vaker bubbelbaden opduiken in badkamers. Meer en meer mensen kiezen er namelijk voor om hun badkamer om te toveren tot een ware relaxruimte. Een hot tub mag dan uiteraard niet ontbreken. Deze baden zijn echter iets kleiner en ondieper dan buitenbubbelbaden, bieden niet hetzelfde comfort en beschikken niet over dezelfde massagekwaliteiten als een buitenbubbelbad.

Buitenbubbelbad

hotspringspa-aria-lifestyle-1-150x150Deze bubbelbaden doen meer dan ontspannen. Ze hebben ook een geneeskrachtige werking. Ze beschikken over verschillende therapeutische opties: hydro-, chromo- en aromatherapie. Het gebruik van een buitenbubbelbad is niet beperkt tot de zomermaanden. Integendeel, hoe hoger het temperatuurverschil tussen de buitenlucht en je bubbelbad, des te meer kan je ervan genieten en heeft het een positief effect op je gezondheid.

Soundcast_outdoor_muzieksysteem_voor_whirlpool-150x150Tegenwoordig kan je je bubbelbad zelfs omvormen tot een home-entertainmentcentrum. Zo kan je bijvoorbeeld lekker ontspannen in je hot tub en tegelijkertijd een filmpje zien op een flatscreen. Je kan zelfs ingebouwde luidsprekers laten plaatsen onder water, zodat je de muziek niet enkel hoort maar ook voelt. Je bubbelbad wordt zo een totaalsensatie.