Veilig shoppen tijdens corona

Maak een afspraak
Energieverbruik van whirlpools

Energieverbruik van whirlpools

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

Het energieverbruik van uw whirlpool is een zeer belangrijke factor. Informeer u voldoende alvorens tot het kopen van een whirlpool over te gaan.

De Energy Smart® Spa

Meest-energie-efficiënte-spa-part-image-220x140

De energieslimme eigenschappen van de Hotspring® spa doen de baden van Hotspring zuinig omspringen met energie, hetgeen zich dan weer vertaalt in lagere maandelijkse operationele kosten. Hotspring: absoluut energie-efficiënt: U vindt gewoon geen energie-efficiëntere whirlpool.

 

Echte en volledige isolatie

Whirlpools zijn fantastisch, maar dikke stroomrekeningen niet. Daarom zorgen wij ervoor dat elke HotSpring spa volledig en goed geïsoleerd is. Veel doorsnee whirlpools zijn weinig geïsoleerd. Andere zijn wel volledig van isolatieschuim zijn voorzien, maar dan met een goedkoop schuim van lage dichtheid. De Hot Spring spa's daarentegen zijn volledig geïsoleerd met meervoudige isolatielagen van hoge dichtheid, het zogenaamde geslotencellig polyurethaan isolatieschuim. Dat is precies hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt in diepvriestoestellen voor de professionele markt...!

Afdekhoes

Elke Hot Spring spa is bovendien voorzien van een mooie, geïsoleerde afdekhoes die perfect aansluit op de whirlpool en het bad volledig afsluit. De compacte schuimkern heeft een zeer hoge R-waarde. Hierdoor wordt de warmte maximaal behouden. De afdekhoes is bovendien vervaardigd uit oersterk vinyl, is waterafstotend, en uitgerust met een kinderslot. Met het alternatief verkrijgbare CoverCradle® systeem kan de afdekhoes sneller en makkelijker worden verwijderd. Het kost daarmee geen moeite de afdekhoes op te tillen: u glijdt de hoes simpelweg op zijn rustplaats... Is dat niet makkelijk? Dat dachten wij ook!

Wij zetten de standaard!

TUV-certifiëring-Highlife-en-Limelight-part-image-220x140

Hotspring leidt de industrie in design, opbouw en productie van energie-efficiënte whirlpools. Zo heeft Hotspring de ENVY-Award (Energy and Environment Friendly Spa Design) voor de meest energie-efficiënte whirlpool in de wacht gesleept, alsook de Flex Your Power Award van de staat Californië voor energie-efficiënte productieprocessen. Geniet van eersteklas comfort tegen een lage prijs!

 

SHOPGLEAM3