Jacuzzi's® op stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Energieverbruik van Jacuzzi's

Energieverbruik van Jacuzzi's

Het energieverbruik van een Jacuzzi is vaak een belangrijke vraag wanneer je op zoek bent naar een geschikt model.

Het energieverbruik van een bubbelbad is vaak een belangrijke factor. In tegenstelling tot mindere kwaliteit spa's geniet je bij Jacuzzi van het energiezuinigste ontwerp op de markt. Zo kom je later niet voor onaangename verassingen te staan.


Echte en volledige isolatie

Spa’s zijn fantastisch, maar dikke stroomrekeningen niet. Veel doorsnee bubbelbaden zijn weinig of slecht geïsoleerd. Vaak wordt er goedkoop schuim van lage dichtheid gebruikt.

Onze jacuzzi’s zijn volledig geïsoleerd met meervoudige isolatielagen van hoge dichtheid, het zogenaamde geslotencellig polyurethaan isolatieschuim. Dat is precies hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt in diepvriestoestellen voor de professionele mark. Zo houden onze spa's optimaal veel warmte vast waardoor u minder moet verwarmen om uw spa op temperatuur te houden.

Jacuzzi gaat zelfs nog een stapje verder! Met hun gepatenteerde 4-lagen isolatie van de kuip zorgen ze voor extra isolatie en stevigheid in jouw spa.


Afdekhoes of cover

Elke van onze jacuzzi’s is voorzien van een mooie, geïsoleerde afdekhoes die perfect aansluit op de whirlpool en het bad volledig afsluit. De compacte schuimkern heeft een zeer hoge R-waarde. Hierdoor wordt de warmte maximaal behouden. De afdekhoes, vervaardigd uit oersterk vinyl, is waterafstotend.

Met het CoverCradle® systeem kan je de afdekhoes snel en gemakkelijk worden verwijderd. Het kost u geen moeite de afdekhoes op te tillen: u glijdt de hoes simpelweg op zijn plaats.


Wat bepaalt je stroomverbruik?

Je ziet het, Jacuzzi doet zijn uiterste beste om het stroomgebruik zo min mogelijk te houden. Warmte behouden in combinatie met energiezuinige technieken zorgen voor een optimaal energieverbruik. Maar veel hangt ook af van externe factoren.
Zoals de prijzen van jouw persoonlijk energieleverancier, het klimaat, hoe vaak je de spa gebruikt, de ingestelde temperatuur, de waterinhoud van de spa, ...

Veel kleine factoren die samen het verbruik van je jacuzzi bepalen.