Stock Deals op Jacuzzi® 🎉

Ja, ik wil een top deal
turnhout-600x600.jpg

Exclusieve tuinmeubelen

Gepubliceerd op 26 april 2012

hanolux-square.png Geschreven door Hanolux

Het ruime assortiment aan exclusieve tuinmeubelen is één van de grote troeven van Hanolux te Turnhout.  Daarnaast vindt u ook alles wat met tuinmeubelen verwant is hier onder één dak.  Van buitenkeukens over barbecues tot parasols. Kortom, alles wat u nodig hebt om uw tuin smaakvol aan te kleden.

Onlangs nog werd de toonzaal te Turnhout fors uitgebreid tot 3.000 m².  Tegenwoordig worden tuinmeubelen beschouwd als een verlengstuk van de meubelen binnenshuis.  Er komen dus meer en meer interessante merken op de markt waarvoor we die ruimte echt nodig hebben om een volwaardig assortiment tuinmeubelen tentoon te kunnen stellen.  Kom dus zeker eens langs, dan kan je meteen al eens een keertje proefzitten!

Buitentuin-150x200-150x150

De grens tussen binnen en buiten is steeds meer aan het vervagen, dat wordt meteen duidelijk wanneer je een blik werpt op de nieuwe, hedendaagse tuinmeubel-collecties. Wie veel belang hecht aan de samenstelling van zijn interieur, wil diezelfde sfeer ook buitenshuis terugvinden. Het lounge-concept vindt de laatste tijd een enorme opgang bij de tuinmeubelontwerpers. De plastic tuinstoel maakt plaats voor zetels die een luxeuze toets krijgen door bijbehorende accessoires zoals kussens in lichte of donkere kleuren, een bijpassende parasol of bijzettafeltje. Wat enigszins opvalt in de wereld van tuinmeubeldesign is dat de toonaangevende merken vrijwel allemaal uit België, Nederland en Luxemburg afkomstig zijn. Zoals het Belgische merk Royal Botania, een jong team dat het op amper twaalf jaar tijd tot marktleider schopte. Andere toppers zijn Tribù, Borek, Mmood, Max & Luuk, en Dedon, stuk voor stuk hebben ze roots in de lage landen. En dat is nog maar een greep uit ons aanbod waaruit u naar hartelust kunt kiezen. Een grote keuze maakt het kopen van tuinmeubelen echt aangenaam.

DEDON-11