Stock Deals op Jacuzzi® 🎉

Ja, ik wil een top deal
delta-xl-milieu-3-07707-755.jpg

Fit de winter door met Technogym

Gepubliceerd op 04 november 2011

hanolux-square.png Geschreven door Hanolux

Met de cardiotoestellenlijn Forma kunt u eenvoudig thuis een plek creëren waar u dagelijks kunt trainen en zo uw zomerse vorm het hele jaar kunt behouden! Als het weer herfst wordt blijven we graag meer thuis. Is er een beter moment om in uw eigen omgeving een persoonlijke welzijnsoase te creëren waar u uw lichaam en geest op kunt laden voor de winter? De toestellen van de Forma-lijn zijn praktisch, efficiënt, nemen weinig ruimte in en helpen u te bewegen, ook als u geen zin of tijd hebt om naar buiten te gaan!

Wat is Technogym Forma?

Technogym Forma is de toestellenlijn voor cardiovasculaire training die het meest geschikt is voor thuis en die met hometrainers, loopbanden en crosstrainers een van de meest complete lijnen is. Veiligheid, design en gebruiksgemak zijn de belangrijkste kenmerken. U hoeft geen apart vertrek voor de toestellen te creëren, want ze zijn speciaal ontworpen om esthetisch in elke ruimte te passen: woonkamer, slaapkamer, badkamer, ... Bovendien zijn ze ook qua afmetingen functioneel. Een voorbeeld? Spazio Forma, een van de loopbanden uit de lijn, is opklapbaar en neemt in gesloten stand minder dan 1 m² in beslag!

De Forma-toestellen

Of u nu wilt hardlopen, fietsen of de bijzondere sensaties van de crosstrainer ervaren, de lijn biedt zeker een training die bij u past. Hier zijn, stuk voor stuk, alle leden van de familie Forma:

Jog Forma: dit is de loopband waarmee u thuis op geheel veilige wijze kunt trainen. Geruisloos, met een motor die de duurzaamheid van het toestel garandeert en een dempingssysteem waardoor de loopband ook voor beginners geschikt is, is dit de juiste oplossing voor een efficiënte en ongestoorde training

Spazio Forma: een opklapbare loopband die in gesloten stand minder dan 1 meter in beslag neemt. Op deze manier kunt u ruimte besparen en tegelijkertijd professionele prestaties genieten. De loopband is tevens voorzien van vier wielen, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

Synchro Forma: de crosstrainer voor thuis die efficiëntie en eenvoud combineert en uw gewrichten niet belast. Hij is geschikt voor afvallen en strakker worden, is 204 cm lang en beschikt over het CPR-systeem (Constant Pulse Rate), waarmee u op constante hartslag kunt trainen of trainingen kunt programmeren gebaseerd op calorieën, afstand of tijd.

Bike Forma: een hometrainer met een modern design die dankzij zijn biomechanica u helpt een correcte houding aan te nemen en een comfortabele aerobische training uit te voeren waarbij uw been- en bilspieren worden versterkt.

Recline Forma: de hometrainer met instelbare rugsteun waarmee u kunt trainen zonder uw rugspieren te belasten. Ideaal om uw bovenbenen te verstevigen en vervaardigd met materialen die voor comfort en prettige aanraking zorgen.

Ontdek nog meer over de fitnessapparatuur voor bij u thuis, en klik hierboven op het betreffende toestel!