De jets van de HotSpring Spa Whirlpools en hun massage

De jets van de HotSpring Spa Whirlpools en hun massage

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

Warm water, gewichtloosheid en hydromassage... samen hebben deze elementen een positieve invloed op uw fysieke en mentale gezondheid. Onderschat de effecten van de massagjets niet!

Van opwekkend tot rustgevend

In een HotSpring Spa voelt u zich als in de handen van een ervaren masseur. Al onze jets zijn volledig instelbaar op precies het juiste lichaamsdeel, en met precies de gewenst intensiteit, van krachtig en opwekkend tot zacht en rustgevend. Een Hotspring Spa beschikt immers als geen ander over een breed scala aan unieke jetsystemen, die allemaal functioneren in perfecte harmonie. Elke jet is op doordachte wijze ontworpen en geplaatst om u een optimaal gevoel te verschaffen en diversiteit te creëren op vlak van massagemogelijkheden. Met het SmartJet® systeem kan u zelf een klimaat van totale ontspanning creëren. Het Comfort Control® systeem biedt de mogelijkheid om de jets op twee manieren aan te passen: een eenvoudige draai aan de jet, of simpelweg aan de knop op de bovenkant van de kuip.

Elke spier komt aan bod!

Er zijn verschillende jets die elk een specifieke groep spieren onder handen nemen. Ieder op zijn eigen wijze, voor een echte 'massage à la carte'...! U kunt zich heerlijk ontspannen en daarna heerlijk slapen door de massage van de jets en de warmte van het water. Geen wonder dan ook dat mensen met slaapproblemen veel baat hebben bij een HotSpring spa. Maar het verlicht ook de pijn van pijnlijke gewrichten en spieren doordat het lichaam natuurlijke 'endorfines' aanmaakt.

 

Grote verscheidenheid aan JETS en massages

HotSpring-Highlife-motomassagejet-2Moto-massage™ DX Jet

De twee spuitmonden creëren krachtige waterstromen die uw hele rug intens masseren. De twee warme waterstromen zijn gericht op weerszijden van uw ruggegraat en gaan van boven naar beneden en weer terug. Wanneer u tegen deze jet aanleunt geeft deze stimulerende en bewegende massage van de ruggegraat u een ongelooflijk comfortabel gevoel!

 

Hierboven ziet u een massage™ Jet met 2 spuitmonden. Erboven en ernaast ziet u Precision™ Jets.

Bekijk op dit filmpje de werking van de Moto-massage™ Jet in slow-motion.

 

HotSpring-Soothingstreamjet-2-150x150Soothingstream™ Jet

Zeven jetmonden pompen een groot volume aan water en lucht naar buiten en geven een behaaglijke massage aan uw schouders en bovenrug. Pijnlijke spieren waarin stress en spanning zich opgehoopt hebben zullen zich al snel ontspannen.

HotSpring-footstreamjet-2-150x150Footstream™ Jet

Uw voeten moeten de hele dag uw gewicht dragen. Zij verdienen een weldoende massage dubbel en dik. Een krachtige richtbare whirlpool jet met veel meer vermogen dan een Hydromassage Jet geeft snel verlichting. Ontspan uw voeten met de krachtige FootStream™ Jets!

HotSpring-footstreamjet-2-150x150Hydrostream™ Jets

Een krachtige stroom van water en lucht laat stress direct verdwijnen en helpt overspannen spieren te ontspannen. U voelt de stress letterlijk weg ebben.

 

 

HotSpring-rot-hydromassagejet-2-150x150Roterende Hydromassage Jets

Roterende spuitmonden met dubbele poort die u kunt richten naar de plaatsen die u wenst voor de massage van uw voorkeur. De tweevoudige richtbare jets met hun V-vormige en trillende massage verminderen stijfheid en ontspannen pijnlijke schouderbladen en onderrug.

 

HotSpring-richtb-hydromassagejet-2-150x150Richtbare Hydromassage Jets

Deze speciaal ontworpen jet stuurt de versterkte waterstroom rechtstreeks naar de juiste plaatsen van uw keuze. Deze richtbare jets voor een maximale prestatie zijn ideaal voor hardnekkige stijfheid.

 

HotSpring-richtb-hydromassagejet-2-150x150Richtbare Precision™ Jets

Doelgerichte kleinere hydromassagejets die u zelf kunt richten naar de plekken van uw lichaam die er het meest nood aan hebben. Hebt u last van uw kuiten of onderbenen? Richt deze beenjets precies naar de pijnlijke plekken!

 

HotSpring-rot-precisionjet-1-150x150Roterende Precision™ Jets

Doelgerichte kleinere hydromassagejets die kleine roterende bewegingen maken ter hoogte van de polsen om daar plaatselijk spierpijn en stijfheid in de polsen en onderarmen te verminderen. Deze polsjets verzachten uw spieren en doen deze weer herleven.

 

hotspring spa