Open Zondag - 25 oktober

Ja, ik wil de showroom bekijken
Kom onze whirlpools uittesten en vermijd een miskoop

Kom onze whirlpools uittesten en vermijd een miskoop

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

Wil je een binnen- of buitenbubbelbad? Welk budget heb je voor ogen? Hoeveel personen wil je dat er tegelijkertijd in je bubbelbad plaats kunnen nemen? Ben je geïnteresseerd in een extra therapeutische optie of wil je enkel kunnen relaxen? Is het design belangrijk? Welke afmetingen prefereer je? Hoeveel zal je hot tub je kosten aan energie- en waterverbruik? Hoeveel tijd zal het je kosten om je hot tub te onderhouden? Wat is de meest efficiënte manier om je hot tub proper te houden? Hecht je belang aan een goede filtratie en ontsmetting? Investeren in je eigen whirlpool is een grote beslissing. Een miskoop wil je dus liefst vermijden. We halen een aantal aandachtspuntjes aan, zodat je weet waarop je moet letten wanneer je op het punt staat je definitieve keuze te maken.

Volgende 3 pijlers bepalen 95% van de kostprijs van je whirlpool

  • de hygiëne van je bubbelbad
  • de verschillende soorten massages
  • het verbruik

Een goede tip is om je aankoop als een lange termijn investering  te beschouwen. Bij een goedkoper model kunnen bijvoorbeeld de verbruikskosten voor water en energie na een tijdje hoger oplopen.  De duurste aankopen zijn in dit geval niet enkel vaak de beste, maar na een periode van 10 jaar blijken het ook vaak de goedkoopste te zijn. Wij zorgen er hier bij Hanolux voor dat je goed geïnformeerd bent alvorens je een beslissing neemt en zetten de voor- en nadelen graag voor jou op een rijtje.

We bieden u bovendien de mogelijkheid om onze modellen gratis te testen. Je moet zelf plaatsnemen in het bubbelbad. Dan pas zal je weten of de zitplaatsen je genoeg steun geven, comfortabel zijn en de jets je een optimale massage geven. Aarzel dus niet om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken en beroep te doen op ons professioneel advies.

hotspring highlife jacuzzi