Open Zondag - 25 oktober

Ja, ik wil de showroom bekijken

Topkwaliteit Whirlpools

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

Comfortabel, mooi en duurzaam

Onze HotSpring spa's zijn niet alleen bijzonder comfortabel en attractief, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.  Dat maakt uw investering dubbel en dwars waardevol. Onze kuipen zijn vervaardigd uit het extreem duurzame materiaal Endurol®, zodat uw spa ook 's winters buiten kan blijven staan.

Duurzame componenten

Niet alleen de buitenkant, maar ook alle onderdelen zijn stuk voor stuk kwaliteitsprodukten die lang meegaan.  En dat geldt voor al onze verwarmingselementen, pompen en filters.

HotSpring-kwaliteitKwaliteit als handelsmerk

Kwaliteit uit zich op vele manieren en vindt u eigenlijk terug in elk hoofdstuk op deze site.  Of het nou over gebruikte materialen, onderdelen, produktieproces of ontwerpfilosofie gaat, kwaliteit is altijd en overal belangrijk.

De lat ligt hoog, getuige ook onze ISO-9001 certificering en de serie keurmerken die we mochten ontvangen, waaronder een keurmerk van het onafhankelijke, duitse testinstituut TÜV.  HotSpring is de enige spa in de wereld die dat keurmerk heeft ontvangen.

Kwaliteit!

Duurzaam Endurol® Unieke 100% filtering zonder bypass Eenvoudige bediening van uw whirlpool Verwarmingselementen in Titanium Laag energieverbruik, onder andere door een volledige isolatie tussen kuip en omkasting Grote variatie aan massages, waaronder de unieke Moto-Massage: de enige bewegende massage ter wereld! ...

Keurmerken

Hot Spring = bewezen kwaliteit!

Fabricage en controles

Ontwerp en fabricage van een HotSpring spa is een uiterst nauwkeurig proces met vele controlepunten. Dit gebeurd dan ook door een zeer gerenommeerd wereldbedrijf.

Garanties

HotSpring is wereldwijd marktleider op het gebied van spa's. Geen wonder dus dat wij pittige garanties kunnen geven. We staan immers in voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze produkten...

Awards

Dankzij onze kwaliteitseisen winnen we regelmatig belangrijke prijzen waaronder die van consumentenorganisaties. Dat zegt toch wel wat...