Wat doet een hydromassage?

Wat doet een hydromassage?

Een goede hydromassage is onderdeel van de helende hydrotherapie van je bubbelbad. Geniet van pure relaxatie bij je thuis.

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

In 1956 kwamen de gebroeders Jacuzzi met een oplossing voor een familielid dat leed aan pijn en reuma. Door hun kennis van hydrotechniek leidde dit tot de creatie van de draagbare hydrotherapie pomp. Deze pomp kon in ieder bad geplaatst worden en zorgde voor een relaxte hydro therapeutische spa. Het was een idee dat zorgde voor een niche markt en de mogelijkheid voor Jacuzzi om een echte merknaam te worden. Kijk hier voor meer informatie over de geschiedenis van Jacuzzi.

Warmte

Onderdompeling in warm water doet de lichaamstemperatuur stijgen en verwijdt de bloedvaten. Zo ontstaat een betere bloedcirculatie die ervoor zorgt dat zuurstof en voedingstoffen gemakkelijker door het lichaam getransporteerd worden. Daarnaast hebben ze bij Jacuzzi ervoor gezorgd dat het water dat door de jets gepompt wordt ook warm water is zodat de spieren op een ontspannen manier gemasseerd kunnen worden en het water een perfecte temperatuur behoud.

Gewichtloosheid

In het water vermindert uw gewicht met 90% en neemt de druk op gewrichten en spieren af, waardoor een gevoel van gewichteloosheid ontstaat. Dit versterkt het gevoel van ontspanning. 
Laat alle zorgen en gewicht varen en kom helemaal in balans in je whirlpool.

Massage

Je spa geeft heerlijke en intense massages via zijn jets. Dit ontspant uw spieren en stimuleert het vrijkomen van natuurlijke pijnstillers. De jets van jacuzzi  bevinden zich op precies de juiste plaatsen waar massage nodig is op het lichaam en ze zijn helemaal naar eigen wens te personaliseren. Je kan zelf de richting en sterkte bepalen.
Het warm bruisend water is als een streling voor lichaam en geest. 


Elke dag opnieuw

Een kwartiertje hydromassage in je bubbelbad elke ochtend en je dag kan niet meer stuk.
Of verkies je een kort bubbelbad voor het slapen gaan? Het vergemakkelijkt het inslapen en zorgt voor een diepe nachtrust.

Onze bubbelbaden met hydromassage