afbeelding-2-vervangin.png

Design outlet: Wellness en Outdoor Living

Onze 3.000 m² grote showroom krijgt regelmatig een opfrissing. Daardoor profiteer je geregeld van mooie kortingen op onze voorgaande collecties, showroommodellen en licht beschadigde artikels.

Op deze pagina geven we je de kans om deze outlet buitenkansjes te ontdekken. Wil je een wel héél mooie koop doen? Kom dan eens langs en snuister rond in onze scherpst geprijsde afdeling. 
 

Kom langs

Welke outlet artikelen vind je bij ons?

In ons ruime assortiment vind je heel wat high-end producten terug. Denk aan: 

Van al deze merken zijn ook regelmatig niet te missen producten met mooie kortingen te vinden. De moeite waard om eens langs te komen!

Welke design tuinmeubelmerken vind je bij Hanolux?

Alleen topmerken in huis

Tribù, Dedon, Manutti en Royal Botania verwonderen ons na al die jaren nog steeds met luxe pronkstukken. Stijlvol, gracieus en discreet. Ook de laatste nieuwkomers zoals Wünder en ByMi verrassen met weldoordachte ontwerpen. 

 

Hoe wij onze merken selecteren? 

De Outdoor Living merken die je in onze showroom kan kopen, zetten stuk voor stuk sterk in op duurzame, weerbestendige materialen en een milieu- en mensvriendelijk productieproces. We hechten ook belang aan lokaal vervaardigde stukken en hebben een voorliefde voor Belgische designers. 

Zo geniet jij met een gerust geweten van de allermooiste stukken voor in je tuin of op je terras. 

manutti-ambiance-zendosense-flex-lumo-hanolux-klein.jpg

Masters of Wellness & Outdoor Living

Bij Hanolux weten we onze klanten al meer dan 50 jaar te verwennen. En we volgen de trends in onze sector op de voet. We zijn dan ook gegroeid tot Masters of Wellness & Outdoor Living

Wil jij je tuin upgraden tot een moderne oase van rust en ontspanning? Zoek je ervaren exterieur architecten en designers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Onze showroom staat te pronken met topcollecties van luxe merken. Daarmee realiseren we die eeuwige vakantiesfeer in de luxetuinen van onze Belgische en Nederlandse klanten. 

Op zoek naar een mooie aankoop?

Ons outlet assortiment verandert regelmatig. Kom langs, bekijk onze koopjes en sla je slag voor het exterieur van je dromen. 

  

Bekijk onze openingsuren

Hoe klanten ons ervaren

Topwinkel met mooie producten en vriendelijke service!

T. De Bree

Ik ben erg tevreden over de producten voor de jacuzzi. Ik bestel ze online. De service na verkoop is zeer goed.

J. Bijnens

Ik zat met een vraag en werd binnen de 6uur geholpen door de mensen top service

I. Martens

Gewoon top! Super service en perfecte dienst na verkoop!! Een aanrader!! 👍👍

G. Van Loock

Geweldige firma die ook in de dienst-na-verkoop uitblinkt door professionaliteit: door telefonisch advies te geven heb ik het euvel zelf kunnen herstellen!
Vriendelijke en persoonlijke aanpak aan de balie, concurrentiele prijzen
en een geweldige service maken van Hanolux al 50 jaar een topfirma !
Proficiat aan het dynamisch team!!

R. Neve

Wij wensen in het bijzonder Lies te bedanken voor haar deskundig advies en mooi voorstel voor de aankleding van onze tuinkamer. Dankzij haar hebben wij voor Hanolux gekozen en we zijn bijzonder tevreden met het resultaat! Ook de levering en plaatsing gebeurde zeer professioneel en met uiterste zorg. Dank aan het Hanolux team!

P. Simons

Zeer vriendelijk, professionele uitleg! Top naverkoop service. Al jaren een tevreden klant.

Moonen