Jarenlange ervaring

Sinds 1971 zijn we met onze showroom van 3.000 m² een begrip tot ver buiten Turnhout

Hanolux is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar synoniem staat met topkwaliteit en een uitstekende service. Met een uitgebreid aanbod, showroom van meer dan 3000 m² en groeiende webshop zijn we beslist de grootste wellness & outdoor living specialist in België.

Pionier

Hanolux is een pionier in België wat betreft wellnessproducten. Als één van de eersten die whirlpools, infraroodcabines en sauna’s verkopen, hebben we een lange relatie opgebouwd met onze leveranciers. Zo bent u zeker van een uitgebreid, degelijk en prijskwalitatief assortiment. Voor een zorgeloze wellness toekomst!

Wellness & outdoor living specialisten

Maar we gaan verder dan simpelweg verkoop; onze wellness & outdoor living specialisten worden voortdurend bijgeschoold om u een uitgebreid en degelijk advies te kunnen geven. U wordt door hen bijgestaan in uw keuze met een uitgebreide en degelijke uitleg. Zo kan u in alle rust en met alle nodige kennis van zaken datgene kiezen wat voor u het best is. Goedkoop of duur, helemaal naar uw wensen en specifiek naar uw noden.

Immens assortiment

Bent u op zoek naar bubbelbaden, sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines, barbecues, terrasverwarming, exclusieve tuinmeubelen of fitnesstoestellen? Wilt u het maximum halen uit uw buitenleven en uw wellness ervaring? Bij ons kan u terecht!

Merken

Na jarenlange selectie bieden wij enkel nog de beste merken aan binnen elk productgamma. Elk van onze merken staat synchroon met zowel een duurzaam als kwalitatief ontwerp. In welke prijsklasse u ook kiest, kwaliteit is altijd gegarandeerd.

Testen voordat u koopt

Onzeker over de verschillen tussen een infraroodcabine en sauna? De verschillende jets in één van onze bubbelbaden testen? Het juiste fitnesstoestel voor u vinden?
U kan steeds na de openingsuren een afspraak maken; zo kan u alles op uw gemak testen en bent u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Op maat

Een sauna inplannen in de bouwplannen voordat u begint te bouwen? Een bubbelbad dat past bij uw buitenlounge op uw terras? Een infraroodcabine inpassen in uw slaapkamer? Een stoomdouche in uw badkamer? Hanolux maakt alles op maat, helemaal volgens uw wensen.

Combineren

Onze producten vullen elkaar naadloos aan. Wat zijn uw buitenmeubelen nu zonder terrasverwarming of zelfs een ontspannend bubbelbad? Of combineert u graag een sauna met een stoomcabine? Vraag raad aan onze specialisten en wij zorgen ervoor dat uw wellness ervaring compleet is.

Service

Wij beschikken over een ervaren plaatsingsdienst en een gedreven serviceteam, geheel onafhankelijk van fabrikanten. Bij ons kan u op uw twee oren slapen; als er iets mis mocht gaan, staat Hanolux voor u klaar.