Zit er een vuurproever in jou?

Ja, ik grill graag mee
technogym-group-cycle-hanolux-fitness-turnhout.jpg

Technogym Group Cycle Connect

De Group Cycle Connect van Technogym is 's werelds eerste en enige indoor cycling fiets die uw training bijhoudt, zodat gebruikers hun prestaties kunnen verbeteren. Het combineert een uniek ontwerp met baanbrekende verbindingsmogelijkheden.

  group-cycle-hanolux-technogym-onthefly-turnhout.jpg

  On-The-Fly Instellingen

  De Group Cycle Connect is ontworpen om u als fietser het fascinerende gevoel te geven van fietsen op de weg. Door de On-The-Fly Instellingen (patent pending) kan u door een eenvoudige aanraking, een optimale fietspositie instellen voor elke gebruiker.

  connect-ride-technogym-hanolux-turnhout.jpg

  Slim en duurzaam ontwerp

  De spatwaterdichte framebehuizing beschermt tegen vochtschade. Het elektronische systeem is volledig omsloten voor extra veiligheid en duurzaamheid. De weerstandsknop bij de Group Cycle Connect is gemaakt van neodymium magneetremmen, het sterkste bekende materiaal voor permanente magneten, wat een uiterst soepele rit garandeert. De intuïtieve weergave en tactiele klikken elke 45° op de knop magen het bijzonder gemakkelijk om de 20 weerstandsniveaus aan te passen.

  technogym-group-cycle-hanolux-fitness-turnhout.jpg

  Poly-V riem

  De 6 ribs Poly-V aandrijfriemen met Kevlar koorden is ontworpen voor een soepele, ongelooflijk ruisloze rit met een realistisch weggevoel. Kevlar koorden zijn slijtvaster en gaan langer mee dan conventionele materialen voor riemaandrijving, zodat het product bijna onderhoudsvrij is, zonder te hoeven opspannen of smeren.

  Specificaties

  Afmetingen

  1171 x 589 x 1047 mm

  Gewicht toestel

  67 kg

  Console

  via Bluetooth Smart, QR-code, NFC-technologie, mywellness key of Technogym Key

  Weerstand

  20 niveaus met interval van 45°

  Scherm

  LCD-scherm met ledachtergrondverlichting

  15000681-1174890965934114-7833799794436501411-o.jpg

  SHOWROOM HANOLUX

  3000m² aan inspiratie