Zomersolden op Tuinmeubelen - Wij hebben stock 🎉

Bekijk onze collectie
Technogym Jog Forma

Technogym Jog Forma

De Jog Forma van Technogym is een professionele loopband voor thuis. Door het stevige frame en brede loopoppervlak is deze loopband comfortabel, veilig en duurzaam met een lange levensduur. Olympische atleten maken niet voor niets al jaren gebruik van de cardio-apparaten uit de Forma-lijn. 

Persoonlijke training

Plaats je smartphone of tablet op de voorziene console van de Jog Forma. Op deze manier kan je gebruik maken van jouw persoonlijke apps waartoe je via het haarscherpe HD-scherm toegang tot hebt. Voor nog meer personalisatie kan je de loopband verbinden met het mywellness-platform. Zo houd je tegelijkertijd je trainingen en resultaten bij.

Volg de beat

Het CPR (Constant Puls Rate) systeem volgt je hartslag en past automatisch de snelheid, helling en weerstand aan om je een constante veilige, effectieve hardlooptraining te bieden. De Jog Forma heeft ook handsensoren waardoor je jouw hartslag kan volgen op het scherm.

Professionele biomechanica

Elk cardio-apparaat is ontworpen met eigenschappen en biomechanica die ook ontwikkeld zijn voor olympische atleten. Dit zorgt ervoor dat de Jog Forma van Technogym meer veiligheid, minder onderhoud en de garantie geeft dat je een kwaliteitsproduct hebt waarmee je jouw trainingsdoelen haalt.

Specificaties

Afmetingen

2100 x 860 x 1500 mm

Hartslag monitoring

Handsensoren, Telemetrie (analoge borstband)

Helling

0% - 15%

Loopoppervlak

151 x 52 cm

Bekijk een ander fitnessmodel van Technogym

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie