technogym-myrun-hanolux.jpg

Technogym MyRun

De Technogym MyRun is meer dan een loopband alleen. Het toestel is uitgerust met de nieuwste technologie en biedt gepersonaliseerde trainingsprogramma's. Verbeter je looptechniek en ervaar de beste hardloopbelevingen met de MyRun.

  design-myrun-technogym-hanolux.jpg

  Door en voor hardlopers

  De Technogym Myrun combineert een minimalistisch design met innovatieve technologie zoals geen andere loopband dat doet. Deze loopband is bedacht door hardlopers voor hardlopers. Door de schakelaarsfunctie Single Switch start je met een simpele aanraking op het scherm direct je training. De MyRun heeft ook meerdere ontwerpprijzen wereldwijd ontvangen door zijn vooruitstrevende ontwerp.

  running-rate-technogym-hanolux.jpg

  Verbeter je looptechniek

  Door middel van het adaptieve loopoppervlak biedt de Technogym MyRun een perfecte balans in demping en responsiviteit. Het dempt schokken wat de kans op blessures vermindert, zonder aan loopkracht in te boeten. Met de Running Rate help je jouw hardlooptechniek verbeteren aan de hand van je snelheid en pasfrequentie. Zo gaat de Running Rate hoger van zodra je pasfrequentie verhoogt en je snelheid constant blijft.

  myrun-app-technogym-hanolux.jpg

  Personaliseer je training

  Met de Myrun van Technogym wordt trainen leuker en efficiënter. Stel programma's en trainingssessies samen gebaseerd op jouw persoonlijke doelstelling. Een aantal innovatieve trainingsprogramma's zijn te vinden in de Technogym Live App. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig jouw favoriete outdoor looptracks downloaden en ze opnieuw beleven op je loopband.

  Specificaties

  Afmetingen

  1760 x 785 x 1260 mm

  Afmetingen loopoppervlak

  1430 x 500 mm

  Vermogen motor

  220 V / 110 V

  Helling

  minimum 0% - maximum 12%

  Bekijk een ander fitness model van Technogym

  15000681-1174890965934114-7833799794436501411-o.jpg

  SHOWROOM HANOLUX

  3000m² aan inspiratie