Zomersolden op Tuinmeubelen - Wij hebben stock 🎉

Bekijk onze collectie
Technogym Recline Forma

Technogym Recline Forma

Ontdek de Recline Forma, de ideale hometrainer speciaal voor actieve volwassenen met rugklachten of een beperkte mobiliteit. Deze fiets van Technogym heeft een brede, lage opstap en een comfortabele zit. De Recline Forma biedt een veilige, gezonde en gerichte cardiotraining.

Ergonomische training

Stap gemakkelijk op en af de fiets dankzij de lage opstap en brede doorloopzone tussen de zitting en de pedalen. De Recline Forma is vooral handig voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. De stand van de rugleuning is dan ook 110 graden en in combinatie met het ergonomische zitvlak biedt dit voor iedereen een correcte trainingspositie.

Doeltreffend sporten

De Forma Line biedt met Recline Forma een hometrainer met handige, eigentijdse functies en een functioneel, fraai design. Geschikt voor zowel de professionele als de thuissporter die een matige, maar doeltreffende cardiovasculaire activiteit willen beoefenen.

Onmiddelijke hartslagmeting

De interactieve hartslagfunctie kan geactiveerd worden door handpalmen op de handsensoren te plaatsen aan de zijkant van het zitje. De Recline Forma bevat ook het CPR (Constant Pulse Rate) systeem die je hartslag volgt en de hometrainer automatisch aanpast naar de juiste snelheid en weerstand. Dit zorgt ervoor dat je een realtime, constante en effectieve cardiotraining kan uitvoeren.

Specificaties

Afmetingen

1600 x 600 x 1290 mm

Hartslag monitoring

Handsensoren, telemetrie

Moeilijkheidsniveaus

1 - 12

Gewicht toestel

81 kg

Bekijk een ander fitnessmodel van Technogym

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie