Stock Deals op Jacuzzi® 🎉

Ja, ik wil een top deal
technogym-skillbike-hanolux-turnhout.jpg

Technogym Skillbike

De Skillbike van Technogym is een revolutionaire hometrainer die thuis fietsen naar een next level tilt. Het is de eerste indoorfiets met echte versnellingen gecreëerd in samenwerking met topwielrenners. Met de Technogym Skillbike beleef je de uitdaging van ultieme buitenritten binnenshuis.

technogym-versnelling-skillbike-hanolux.jpg

Echte versnellingen

De Skillbike is de eerste hometrainer die werkt met versnellingen zoals op een wielrenfiets. Speel met versnellingen, schakel door of juist terug, vind de juiste cadans en klimmen maar. De console op de Technogym Skillbike geeft de versnelling en selectie van de overbrengingsverhouding in realtime weer.

real-riding-technogym-hanolux-skillbike.jpg

Pure fietservaring

Ervaar hetzelfde gevoel als fietsen in de buitenlucht met de Skillbike van Technogym. Door middel van het Skillbike Riding Design wordt de biomechanica van het buiten fietsen perfect nagebootst. Het frame en het stuur zijn ontworpen voor verschillende rijposities: rustig op de weg fietsen, tijdritten en mountainbiken.

technogym-hanolux-skillbike-turnhout.jpg

Indoortrainer

Verzamel alle relevante gegevens die je maar wil om je rit op te volgen met de Skillbike. Kies uit verschillende voorgeprogrammeerde routes, testen en trainingen om te trainen als een professional. Synchroniseer hem met apps van derden en verken routes die echt bestaan.

Specificaties

Afmetingen

1545 x 638 x 1301 mm

Gewicht toestel

55 kg

Weerstandssysteem

Magnetic - 4 permanent magnets in neodymium

Hartslag monitoring

Compatibel met ANT+ en Bluetooth lage energie technologie transmitters

15000681-1174890965934114-7833799794436501411-o.jpg

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie

Bekijk een ander fitnessmodel van Technogym