technogym-wellnessbal-hanolux-turnhout.jpg

Technogym Wellness Ball

De Wellness Ball zorgt ervoor dat je op een gezonde en effectieve wijze kan zitten. Balancerend op de fitnessbal maak je jouw core sterk, creëer je een juiste lichaams- en zithouding, en een betere coördinatie. Sporten terwijl je zit dus, achter je bureau, voor de tv of aan de eettafel.

  wellness-ball-hanolux-technogym-turnhout.jpg

  Bevorder je stabiliteit

  Door het zitten op de Wellness Ball van Technogym maakt je rug een reeks microbewegingen de in de wervelkolom een stabiliserende werking creëren. Hierdoor versterk je jouw corespieren en ontwikkel je een correcte zithouding. De gymbal leent zich ook uitstekend voor stretch-, spierversterkende en stabiliteitsoefeningen.

  hanolux-technogym-wellness-fitnessbal-turnhout.jpg

  Hoogwaardige materialen

  Zorgvuldig geselecteerde materialen staan garant voor stabiliteit, houvast en een zacht oppervlak. De Wellness Ball van Technogym is gecertificeerd, veilig en bestand tegen barsten. De bal is 100% made in Italy en gemaakt van hoogwaardig PVC en vinyl, beide geschikt voor recycling. Daarnaast is deze fitnessbal ftalaatvrij, latexvrij en voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften.

  technogym-hanolux-wellnessball-ball-antwerpen.jpg

  Slimme hoes

  Om de fitnessbal op te blazen open je de rits, verwijder je de hoes en controleer je of de bal goed is opgeblazen. Als je de rits volledig kan sluiten, is de fitnessbal tot de juiste spanning opgeblazen. Deze hoes is hygiënisch en gemaakt uit verschillende stoflagen die ademend en antibacterieel zijn. Het bovenste deel is gemaakt voor stabiliteit, de onderzijde is voorzien van een speciaal door Technogym ontwikkelt antislipmateriaal zodat de bal niet wegrolt.

  Specificaties

  Afmetingen

  550 mm diameter

  Maximumgewicht gebruiker

  160 kg

  Extra

  Geschikte grootte voor aan een bureau (met gemiddelde hoogte van 70cm)

  Bekijk een ander fitnessmodel van Technogym

  15000681-1174890965934114-7833799794436501411-o.jpg

  SHOWROOM HANOLUX

  3000m² aan inspiratie