Summer Deals op Jacuzzi® 🎉

Ja, ik wil een top deal
jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-002-full.jpeg

Jacuzzi kopen in Turnhout, Antwerpen

Wil jij een authentieke Jacuzzi® kopen in Turnhout, Antwerpen? Hanolux ligt dichtbij de E34 in de Antwerpse Kempen en heeft 3.000 m2 aan showroom. Test er je luxueuze bubbelbad gratis uit!

Jacuzzi® showroom in centrum Turnhout

Wie een Jacuzzi® wil kopen bij een betrouwbare partner, bezoekt best eens onze showroom in de Antwerpse Kempen. Met 3.000m2 aan splinternieuwe Jacuzzi's®, tuinmeubelen en andere wellness & outdoor living producten zijn we uniek in België

Wij geven je graag de kans om verschillende Jacuzzi's® van dichtbij te voelen én te proberen. Dus haal die badkledij maar boven en test onze modellen rustig uit in onze winkel te Turnhout


Ontdek onze openingsuren

Welke Jacuzzi past het best bij jouw wensen?

j400-spa-j475tm-3-fam-g-arcit18.jpg

Jacuzzi® heeft een heel breed assortiment aan bubbelbaden. Van de iets kleinere standaardmodellen tot grootse, luxueuze baden. 

Welke de beste spa is voor jou? Dat hangt volledig af van jouw eigen voorkeur. We gaan graag samen op zoek naar jouw ideale Jacuzzi® in onze 3.000m² grote showroom in Turnhout.


Vergelijk de verschillende Jacuzzi® series

Showroom makkelijk bereikbaar via E34

Onze showroom is gelegen aan de afrit van de E34 in Turnhout en daardoor zeer makkelijk bereikbaar. Bovendien beschikken we over een ruime gratis parking, waardoor je urenlang kunt rondkijken. Zo wordt een Jacuzzi® kopen een echt plezier!

Test onze producten ter plaatse uit

Je eigen ervaring is de beste referentie. Daarom maken we er een punt van om jou alle producten zelf te laten voelen en uit te testen. 

Ontdek het voelbare verschil tussen de modellen van Jacuzzi®, zwem tegen de stroming in onze Zwemspa's of geniet van een deugddoende infrarood of sauna sessie in onze aparte testruimte. 

Laat je inspireren in onze showroom in Turnhout en vergelijk zelf - of met een Hanolux expert - alle modellen. 

Maak een afspraak in onze showroom

jacuzzi-j215.jpg

Waarom Hanolux?

outdoor-tapijten-paju-design-hanolux.jpg

Belgische topkwaliteit

Wij selecteren zeer zorgvuldig onze merken en producten en kiezen bewust voor duurzame kwaliteit.

Door met lokale, Belgische ontwerpers samen te werken, volgen we de allernieuwste trends en bieden we steeds het allerbeste van de markt aan.

jcz19-2019-jacuzzi-19ft-swimspa-waterfall-image-5298-groot.jpg

50 jaar ervaring in familiaal team

Hanolux is al 50 jaar een familiebedrijf. Als 3de generatie reken je bij ons op jarenlange expertise en een zeer persoonlijke aanpak

Doordat we bewust kiezen om ons team klein te houden, profiteer jij van contacten met steeds dezelfde persoon, die jouw wensen door en door kent. 

spa-enjoy-2-hanolux.jpg

3000m² Showroom in Turnhout

Door onze zorgvuldige selectie van merken en 3000m² showroom in Turnhout, kunnen we een groot assortiment van elke collectie laten zien. Zo bekijk, vergelijk en combineer je zelf alle verschillende opties.

Gedaan met heen en weer pendelen tussen verschillende speciaalzaken. Je vindt bij ons alles voor je wellness en outdoor living op één plaats mét professioneel advies.

Hoe klanten ons ervaren

Geweldige firma die ook in de dienst-na-verkoop uitblinkt door professionaliteit: door telefonisch advies te geven heb ik het euvel zelf kunnen herstellen!
Vriendelijke en persoonlijke aanpak aan de balie, concurrentiele prijzen
en een geweldige service maken van Hanolux al 50 jaar een topfirma !
Proficiat aan het dynamisch team!!

R. Neve

Wij wensen in het bijzonder Lies te bedanken voor haar deskundig advies en mooi voorstel voor de aankleding van onze tuinkamer. Dankzij haar hebben wij voor Hanolux gekozen en we zijn bijzonder tevreden met het resultaat! Ook de levering en plaatsing gebeurde zeer professioneel en met uiterste zorg. Dank aan het Hanolux team!

P. Simons

Zeer vriendelijk, professionele uitleg! Top naverkoop service. Al jaren een tevreden klant.

Moonen

Fijn onthaal, aangenaam vertoeven in deze mooie winkel. Alleen maar mooie dingen gezien... om even weg te dromen! Zeer goede uitleg. Fantastisch!

Ilse V.G.

Van harte gefeliciteerd met uw 50 jaar. Top kwaliteit gecombineerd met de zeer prettige persoonlijke begeleiding zijn een gouden combinatie.

Odette & Wijnand

Dikke proficiat, jullie hebben dan ook steeds een prima service en een vriendelijk woord en als er al eens problemen zijn, worden deze steeds zeer vlug verholpen. Ook een dikke proficiat niet enkel voor de winkel maar ook voor de mensen die aan huis de problemen oplossen.

Eric B.

Wat een gastvrijheid en deskundigheid. Prachtige zaak met keuze genoeg. Een lust voor het oog. Wij komen graag terug!

Rob S.

Meer weten over Jacuzzi®?