jacuzzi-spa-j-325-platinium-smoked-ebony-lifestyle-2.jpg

Jacuzzi® voor 4 à 5 personen

Op zoek naar een Jacuzzi® voor 4 à 5 personen? Hier vind je drie middelgrote Jacuzzi mogelijkheden voor jouw tuinterras. Inclusief comfortabele zitplaatsen, zachte massagejets en sfeervolle verlichting. 

  Ontdek onze Jacuzzi® suggesties voor 4 tot 5 personen

  jacuzzi-spa-j-225.jpg

  Jacuzzi J-225® - weldadige hydromassage tegen een zacht prijskaartje

  Ken je weinig van Jacuzzi®, maar wil je wel met 4 tot 5 personen kunnen genieten van een kwalitatief bubbelbad bij je thuis? Dan is deze Jacuzzi J-225® echt iets voor jou. Met 4 tot 5 ergonomische zitplaatsen, slim geplaatste jets voor een aangename massage en sfeervolle verlichting binnenin kies je betaalbare luxe voor de hele familie. 

  Ontdek alle afmetingen en specificaties van de Jacuzzi J-225®

  j325-topkl.jpg

  Jacuzzi J-325® - de standaard Jacuzzi® voor wie kwaliteit wil en net dat ietsje meer

  Met maar liefst 23 massagejets én een massagekussen, geniet je dagelijks met 4 tot 5 personen van een zalig wellness-moment. De Jacuzzi J-325® garandeert daarbovenop langdurig proper water dankzij het 4-stappen filtratiesysteem en een aparte circulatiepomp voor 24u circulatie. In tegenstelling tot de J-225, geniet je hier naast binnenverlichting ook van buitenverlichting en van verlichting in de waterval. 

    

  Ontdek alle afmetingen en specificaties van de Jacuzzi J-325®

  j425-loveseat-jacuzzi.jpg

  Jacuzzi J-425 - De gekende Jacuzzi kwaliteit mét romantische loveseats voor koppels

  Zoek je een Jacuzzi® voor 4 tot 5 personen om met koppels van te genieten? Dan ga je best voor de Jacuzzi® J-425. De geavanceerde hydromassage, top filtering en energiezuinigheid krijg je sowieso. Daarbovenop geniet je van extra veel privacy en romantische gezelligheid dankzij de ingebouwde loveseats en een verhoogde rug. Bovendien heeft deze Jacuzzi® 35 ingebouwde jets, in plaats van 23 en een high-end 5-stappen filtratiesysteem. 

   

  Ontdek alle afmetingen en specificaties van de Jacuzzi J-425®

  Wil je meer weten over onze Jacuzzi’s® voor 4 à 5 personen? Kom eens langs in onze showroom!

  Meer weten over Jacuzzi®?