Big Green Egg Barbecues

De Big Green Egg is een keramische barbecue met een uniek design. De barbecue voegt een extra en zeer bijzonder smaakaccent toe aan de gerechten die u ermee bereidt. Het eivormige buitenkooktoestel is een zeer veelzijdig product, geschikt om te koken, bakken, braden, roken en grillen. Door de keramische basis is de Big Green Egg een zeer duurzame barbecue, waarvan u nog lang zult kunnen genieten.

big green egg barbecuen bbq keramisch

Waarom kiezen voor een Big Green Egg barbecue?

Uniek keramiek

De Big Green Egg wordt geproduceerd met een door NASA ontwikkeld keramiek. Dat materiaal zorgt voor een uitmuntende isolatie en weerkaatst de warmte. Er ontstaan warmtegolven die een bijzondere smaakinvloed hebben op de ingrediënten en gerechten. Daarnaast zorgen de isolerende eigenschappen ervoor dat buitentemperaturen geen enkel effect hebben op de temperatuur in de Big Green Egg.

Uiterst duurzaam

Door de constructie en het gebruik van materialen met hoogwaardige kwaliteit is een Big Green Egg zuinig in gebruik. Er wordt zo veel mogelijk met duurzame materialen gewerkt, bijvoorbeeld door het gebruik van FSC gecertificeerd hout.

Zeer gebruiksvriendelijk

Het aansteken en nauwkeurig regelen van de temperatuur is zeer eenvoudig. Daarnaast is zowel de buitenzijde als de binnenzijde van deze barbecue zelfreinigend. Bovendien is het product heel veilig doordat de buitenwand niet gloeiend heet wordt en de wind er niet bij geraakt.

Voor ieder wat wils

Een Big Green Egg is beschikbaar in 7 verschillende modellen. De modellen gaan van een miniformaat tot een XX large formaat. Daarnaast zijn er verschillende accessoires beschikbaar om de Big Green Egg te upgraden. Zo is er een Big Green Egg voor elk persoon en elke levensstijl.

big green egg barbecue bbq keramisch

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren