Ferleon

De Ferleon patio cooker barbecues zijn het summum van stijl en gemakkelijk gebruik. Deze patio cookers op gas zijn een unieke aanvulling aan uw zomerterras. U heeft de keuze uit 3 verschillende kookplaten: plancha, grill en gaspit en 5 verschillende kleuren. Combineer deze met hun trolley en je outdoor cooking ervaring is compleet.

Alle kookplaten zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer en geproduceerd hier in de Belgische Kempen. U kan uw patiocooker nog uitbreiden met de gietijzeren kookpotten, volledig in uw eigen kleurencombinaties. Kortom, de Ferleon barbecue is een hoogwaardige patiocooker waar u uw eigen stempel op kunt drukken, gemaakt op artisanale wijze in België.

 

ferleon patio cooker barbecue bbq plancha

Waarom kiezen voor een Ferleon patiocooker?

Topkwaliteit uit eigen bodem

De klassevolle gietijzeren plancha, grill of gaspit van de Ferleon barbecue wordt in België gemaakt onder de hoogste kwaliteitscontroles. Zo kan u genieten van een exceptioneel duurzaam product van eigen bodem.

Snel en simpel koken

Buiten koken? We zouden het graag wat meer willen doen, zonder te veel voorbereiding! Dankzij de Ferleon patio cookers kan je snel beginnen barbecueën. Bovendien wordt het poetswerk ook tot een minimum beperkt dankzij het slimme design. Zo kook je snel, slimmer en maak je meer gebruik van jouw zomerterras.

Maak je buitenkeuken uniek

Fris je Ferleon barbeuce op door te kiezen voor trendy kleuren en maak je buitenkeuken uniek dankzij één van de trolly’s. Door zelf de verschillende kleuren en materialen te combineren maak je jouw buitenkeuken helemaal uniek.

Gietijzeren kookpotten

Naast de patio cookers, specialiseert Ferleon zich ook in gietijzeren kookpotten die geschikt zijn voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.
Hierbij kiest u zelf uit een resem kleuren voor zowel de binnen- en buitenkant van de pot en het deksel, maar ook het materiaal van de dekselknop.

 

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren