Grillson Barbecues

De barbecues van Grillson werken op milieuvriendelijke houtpellets. Ze hebben een automatische temperatuurregeling die garandeert dat uw eten perfect gebakken is met een rokerige barbecuesmaak. Grillson maakt zijn eigen pellets voor de beste grillervaring. Om ervoor te zorgen dat u de juiste rook heeft, kan u gebruik maken van houtpellets met een andere smaak. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit eik, appel, kers,…

Bob is beschikbaar in twee aantrekkelijke kleuren: elegant wit met limoen groen of klassiek zwart met antracietgrijs.

grillson barbecue

Waarom kiezen voor een Grillson barbecue?

Innovatieve afstandsbediening

De Bob Grillson Premium is de eerste barbecue die u op afstand kan bedienen via een iPhone. U moet niet langer op uw barbecue babysitten maar kan gezellig mee aan tafel gaan zitten bij vrienden en familie. Via de Grillson app kan u de temperatuur van de barbecue en het vlees in het oog houden en krijgt u zelfs een melding wanneer het eten klaar is.
Dit komt ook goed van pas wanneer u in de winter wilt barbecueën. U kan rustig binnen blijven en moet niet meer lang buiten in de kou gaan staan.

Zelfreinigend

Grillson maakt gebruik van pyrolyse voor het handige reinigen van de Grillson barbecues. Dit is vergelijkbaar met het reinigingssysteem van moderne keukenovens. Na het barbecueën kan u heel eenvoudig de zelfreinigende functie opzetten. Dit kan via de Grillson app op uw iPhone of met de knop op de grill zelf.
Bob warmt dan tot 500°C op voor 10 tot 30 minuten om de grillruimte volledig te ontsmetten en reinigen. Vet en andere residuen worden tot as verbrand en vallen in een asbak. Uw Grillson is zonder gedoe weer perfect schoon voor de volgende keer dat u gaan barbecuen.

Drie professionele toestellen in één

De Bob Grillson is naast een grill ook een pizzaoven en smoker. De temperatuur gaat van 100°C tot 425°C zodat u op elke manier van barbecueën heerlijk kan eten. Na 5 minuten is Bob al klaar om als smoker te gebruiken, na enkel 10 minuten kan je beginnen barbecueën. Het duurt maar 20 minuten om 300°C te bereiken, de perfecte temperatuur om steaks te bakken.

Smart grill design en technologie

Grillson garandeert uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De grillruimte is zo ontworpen dat hij zorgt voor een slanke, gestroomlijnde en elegante verschijning. Het dubbelwandig geïsoleerde deksel is op maat gemaakt zonder schroeven en bouten. Bob is uw stijlvolle metgezel zowel op het terras als in de tuin.

Gezond en veilig grillen

De grillson barbecues werken met milieuvriendelijke houtpellets. De grillplaat wordt voor tweederde indirect verwarmd terwijl een derde direct verwarmd wordt. Deze combinatie creëert de ideale grill mix zonder ongezonde verbranding.

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren