Indu+ Buitenkeukens

Met een buitenkeuken van Indu+ hebt u een innovatief, origineel, stijlvol en heel praktisch ontwerp in huis. Noem het mobiele kookeilanden, buitenkeukens op wieltjes, rollende outdoor kitchens of elektrische trolleys voor outdoor cooking… Eén ding is zeker: dit wordt buiten koken in stijl!

Bereid u voor op een volledig nieuwe kookervaring met deze rijdende buitenkeukens. Met hun modulaire opbouw en keuze uit verschillende inductiekookplaten die u in een handomdraai onderling verwisselt creëert u in een oogwenk uw eigen persoonlijke keuken. Pas uw mobiel kookeiland bij elke gelegenheid volledig aan uw wensen aan…

Denk niet enkel aan klassiek koken met pot en pan. Behalve roerbakken kan u ook grillen, sauteren, sudderen, bakken, marineren, stomen en zelfs frituren.

De Indu+ rijdende keukens zijn modulair opgebouwd. Varieer van een eenvoudig en klein toestel tot een grote rijdende keuken met alles erop en eraan. Klaar voor een intieme tête-à-tête aan het zwembad of voor een groot familiefeest in de tuin?

INDU130020008

 

Waarom kiezen voor een Indu + buitenkeuken?

Modulair opgebouwd

De Indu+ rijdende keukens zijn modulair opgebouwd. Zo kan u variëren van een eenvoudig en klein toestel tot een grote rijdende keuken met alles erop en eraan. Stel zelf uw eigen unieke buitenkeuken samen.

Prachtige designs

Kies eerst uw favoriete trolley design uit de vijf stijlen: ziet u graag naturel hout of houdt u meer van stijlvol wit of van een vrolijk kleurtje? Houd u van strak en stoer, van ouderwets landelijk, of van modern? Er zit zeker een trolley bij naar uw smaak.

Klein en compact of groot en uitgebreid?

Kies dan uw formaat. De Solo is iets meer dan een halve meter lang, de Duo beslaat ongeveer een meter, en met de Ultimo kiest u voor een grote buitenkeuken van anderhalve meter lang. Wilt u het graag eenvoudig en klein houden, of verkiest u een grote barbecue met alles erop en eraan voor een uitgebreide kooksessie buiten?

Vele verschillende kookplaten

Kies uiteindelijk uw favoriete kookplaten. Kies uit verschillende formaten en samenstellingen van kookplaten, grill, wok en teppanyaki. Alle kookplaten blinken uit in kwaliteit en design. De nieuwste inductietechnologie gecombineerd met een hoog vermogen, ingebouwde tiptoetsen en sliders voor een gemakkelijke bediening en kinderbeveiliging staan garant voor veiligheid, gebruiksgemak en de perfecte kookervaring.

Meer dan een barbecue

Denk niet enkel aan klassiek koken met pot en pan. Alle denkbare kooktechnieken zijn mogelijk. Met de inductie wok- en combiplaat kan u behalve roerbakken ook sauteren, sudderen, bakken, marineren, en zelfs stomen en frituren. Grillen doet u op de indu+ grillplaat en met de indu+ teppanyaki kookt en bakt u vis, vlees en groenten op de perfecte manier!

Kwaliteit

De Indu+ keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het zorgvuldig geselecteerde hout en de hoogkwalitatieve inox garanderen een lange levensduur van uw buitenkeuken. Door perfecte afwerking kan u verzekerd zijn van een onberispelijke en stijlvolle uitstraling. Nodig uw vrienden uit en laat uw favoriete buitenkeuken schitteren…

Volledig naar uw wens!

Met Indu+ kiest u voor een heel praktische barbecue. In een handomdraai verwisselt u onderling de inductiekookplaten, grill, wok, teppanyaki en snijplanken, zodat u uw mobiel kookeiland bij elke gelegenheid volledig kan aanpassen aan uw wensen. Een extra messenhouder, een antispatrand, een extra lade, een containerset of een extra werkvlak? Ook deze accessoires voegt u gemakkelijk toe. Vandaag bent u aan ’t wokken in de veranda, morgen aan ’t grillen aan het zwembad…

 

 

 

 

Trolleys

tomboyTomboy

De Tomboy is vervaardigd uit inox en heeft details uit teak. Deze trolley heeft een strak en stoer ontwerp.

 

Serveboy

De Serveboy heeft een modern design met geschilderd composiet, inox afwerking en notelaar details. Hij is beschikbaar in het stijlvol wit, want “white is bright…”!

 

 

 

 

 

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren