Open Zondag - 27 september

Ja, ik wil de showroom bekijken
Ofyr barbecue

Ofyr barbecue

De Ofyr barbecue is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. De Ofyr bbq is in al zijn eenvoud een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. Of u nu eieren bakt, groenten
zachtjesaan gaar kookt, of een malse biefstuk grilt, deze barbecue ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond en gezellig buitenkoken.

ofyr bbq cortenstaal kopen

Deze kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak om op te barbecueën. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor u op dezelfde kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft.

Het unieke design maakt de Ofyr tot barbecue, vuurschaal en kunstwerk in één. Door het hoogwaardig cortenstaal gaat het toestel lang mee. Na verloop van tijd krijgt het een natuurlijke patine – een roestbruinoranje kleur-, waardoor het er met de jaren steeds beter gaat uitzien. Met zijn eenvoudige klassieke lijnen past deze barbecue perfect in elke tuin. Verrijk uw buitenleven met schoonheid, warmte, eten en vriendschap!


Kom langs of of Bezoek onze webshop

Nieuwe modellen en accessoires in 2020

Splinternieuw! De gekende Ofyr barbecue krijgt een paar nieuwe varianten.

Zo kan u kiezen uit een XL, zwarte, betonnen en houtopslag versie. En vergeet ook de nieuwe accessoires niet zoals de extra kookeilanden, houtopslag, kasten, leren shorten, het buffadoo set, Braziliaanse grill set en veel véél meer.

Kom de vernieuwing ontdekken in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout of op onze webshop.

Een ware blikvanger die niet in je tuin mag ontbreken.

Outdoor design voor alle seizoenen

Jouw Oyr is een streling voor het oog, of hij nu aangestoken is en omgeven wordt door vuur en licht, of hij nu gewoon afgekoeld in de tuin staat. Dit pronkstuk met z’n eenvoudige klassieke lijnen staat niet mis als kunstwerk en als blikvanger.

Je kan hem in alle seizoenen gewoon buiten laten staan zonder af te dekken. Door het hoogwaardig cortenstaal krijgt de Ofyr na verloop van tijd een natuurlijke patine – een roestbruinoranje kleur-, en hij gaat er met de jaren steeds beter uitzien. Of je kiest voor de zwarte tijdloze uitvoering die evengoed bestendig is tegen alle weersomstandigheden.

Warmte, vriendschap en gezelligheid

Net als een traditioneel kampvuur brengt deze unieke barbecue mensen samen. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een straal van ruim twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook ‘s winters buiten gekookt en gegeten kan worden.

Het innovatieve ronde ontwerp nodigt uit om samen met uw gasten een mooie lange avond te beleven rondom de Ofyr. Een totaal nieuwe kijk op gezellig barbecueën

Gemakkelijk in gebruik

De Ofyr combineert schoonheid en gebruiksvriendelijkheid. Hij kan in alle weersomstandigheden buiten staan, afdekken is niet nodig. Dankzij de drie modulaire delen kan u hem gemakkelijk verplaatsen.

Hij is zeer gemakkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur. Eerst schrapen met de spatel, dan nog even afnemen met een vochtige doek en de Ofyr is weer klaar voor gebruik…

Bestel de Ofyr Online of bezoek onze showroom

Kom naar onze 3000m² showroom en vergelijk zelf alle verschillende modellen van Ofyr. Geen tijd? Je kan een groot deel van de collectie ook vinden op onze webshop.

Ja, ik wil thuis heerlijk bbq'n op de Ofyr

Ontdek onze andere merken