Sunset Barbecues

Direct koken, indirect koken, of een combinatie van beide, zonder de rooster te verplaatsen? Het Heat Leading System van Sunset barbecues is uniek. Wil je worsten grillen, steak bakken, vis klaarmaken, pizza bakken of taart maken? Het is gewoon een kwestie van de juiste instelling te kiezen.

Voeg daarbij nog een strak modern design, duurzame materialen, en een optimale gebruiksvriendelijkheid, en u krijgt een Sunset Barbecue. Met enkele innovatieve accessoires erbij bent u verzekerd van grenzeloos barbecueplezier. Sunset BBQ, stralend door z’n eenvoud…

sunset bbq

Waarom kiezen voor een Sunset barbecue?

Perfecte garing door het HLS® systeem

Direct grillen, indirect grillen, iets ertussenin of misschien beide na elkaar? Met het ingebouwde warmtegeleidingssysteem HLS kan niet alleen de temperatuur, maar ook de inwerking van de hitte worden geregeld. U beslist waar het heet wordt. Wil u dat de hitte rechtstreeks van onder komt, of hebt u liever dat de hitte via de zijkanten gelijkmatig onder het gesloten deksel verdeeld wordt? Met 1 eenvoudige beweging stelt u de HLS in zoals u wil. Een optimale verdeling van de warmte is steeds gegarandeerd. Beleef de onbegrensde diversiteit van barbecuen.

Duurzame kwaliteit

De barbecues van Sunset staan synoniem met stevige materialen en duurzame kwaliteit, en dat tegen een aantrekkelijk prijskaartje.

De eenvoudigste BBQ ooit

Of het nu gaat om braadworst, steak, vis, pizza, gebak, ovenschotels of groenten… Het volstaat de barbecue goed warm te stoken, de juiste instelling van het innovatieve HLS® systeem te kiezen, en de rest is kinderspel. Het functionele ontwerp staat garant voor een eenvoudige bediening. Alles onder controle!

Veiligheid

Sunset hecht veel belang aan absolute veiligheid. Een stabiel onderstel met stevige wielen en kwaliteitsvolle materialen zorgen hiervoor. Daarenboven zorgt het grote gebruiksgemak voor een ontspannen sfeer die domme fouten en onveilige situaties voorkomt. Een ideale BBQ voor wie een barbecueavond zonder zorgen wil.

 

 

 

Innovatief HLS Systeem

hls systeem sunset bbq

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren