Traeger Pellet Barbecues

De Traeger Pellet barbecues zijn de nieuwste manier van buiten barbecueën. Met pellet barbecues kan je zowat elk gerecht bereiden op uw buitenkeuken met een houtvuur-smaak. De gratis app en besturingsprogramma bevatten een brede collectie recepten waardoor uw BBQ het zware werk overneemt en u deze zelfs vanop een afstand kunt aansturen. Nooit meer twijfelen over de juiste temperatuur, verschillende pellet smaken, een simpel gebruik en onderhoud, maar vooral een absoluut vernieuwende manier van barbecueën met de klassieke houtvuur smaak.

 

Traeger Pellet barbecue bbq hanolux timberline pro ranger (2)

Waarom kiezen voor een Traeger pellet barbecue?

Een veelzijdige Barbecue

Door de buitengewone precieze temperatuursturing kan u zowat alles bereiden op deze pellet BBQ. Wij denken aan grillen, roken, bakken, braden en zelfs stoven met uw buitenkeuken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en u zal nooit meer moeten gokken of dat uw BBQ warm genoeg is!

De pellet BBQ van de toekomst

De effectieve warmteaanvoer zorgt ervoor dat je ieder gerecht heel gelijkmatig gaar kookt. Elk ingrediënt wordt volledig omgeven door een hete, rokerige lucht, zodat het gerecht van alle kanten een perfecte bereiding krijgt. Het gebruik van een rotisserie is in een Traeger grill dan ook niet nodig. De ingrediënten hoeven zelfs niet omgedraaid te worden, tenzij u grilt op hoge temperatuur of een raster in het vlees wilt schroeien. Met een Traeger grill zet je dus heel eenvoudig een heerlijk gaar, sappig en mals gerecht op tafel, zonder gedoe.

Meer keuze, meer smaak

Kies een een uitgebreid aanbod pellets die elk een nieuwe dimensie van smaak toevoegen aan uw gerechten of snuister door alle verschillende bbq kruiden en sauzen van Traeger. Zo geeft u net dat ietsje meer aan uw eigen creaties.

Kookprogramma’s en App

Uw Traeger grill komt standaard met allerlei verschillende kookprogramma’s voor een kookboek vol gerechten. Laat uw pellet BBQ het werk doen en bak uw gerechten tot de perfectie terwijl u uw gasten entertaint. Een stapje verder? Via de Traeger app vind je nog meer gerechten, een timer en kookprogramma’s. Bovendien kan je via je smartphone ook de temperatuur en het kookprogramma naadloos opvolgen en de barbecue aansturen.

 

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren