Weber bbq

Weber bbq

Wie kent de iconische kogelvormige Weber barbecues niet? Weber BBQ’s zijn een unicum binnen de sector. Een uitgebreid assortiment, een efficiënt en gebruiksvriendelijk ontwerp, duurzame materialen, en een betrouwbare service maken van Weber de beste barbecuespecialist. Webers keuze voor een eigentijds design en moderne kleuren zijn een surplus.

Topkwaliteit en iconisch design

Het is allemaal begonnen met het idee van één man: een kogelvormige barbecue maken -met een speciaal deksel- waardoor gerechten die ongeëvenaarde malsheid zouden krijgen. Sinds 1952, de datum waarop die eerste barbecue van Weber geboren werd, heeft Weber zijn barbecues en accessoires voortdurend verbeterd. Een universum vol boeiende verrassingen…

Weber Premium dealer

Als officiële Weber Premium dealer kan Hanolux u het beste aanbod, prijs & service aanbieden. Zo kan u in alle vertrouwen uw aankoop doen en blijft u zonder zorgen, nu en in de toekomst.

Weber staat synoniem met topkwaliteit

Duitse klasse die bovendien duurzaam is. Dit merk startte de barbecuerevolutie en is nog steeds één van de absolute topmerken. Hun aandacht voor een beeldend en sprekend design dat door z’n eenvoud uiterst gebruiksvriendelijk is, is hun grote kenmerk en heeft hen de naam gegeven een “iconisch” merk te zijn.

Veiligheid

Bij elke barbecue van Weber staat veiligheid op nummer 1. De bbq’s zijn gemakkelijk in gebruik en door hun specifieke ontwerp is het risico op ongelukken zo klein mogelijk gehouden.

Houtskool of gas? Of misschien elektrisch?

Bij Weber kan u kiezen uit een enorm uitgebreid assortiment barbecues. Binnenin hetzelfde merk kan u kiezen tussen houtskool, gas, elektrisch of roken. Neemt u graag uw tijd voor een traditionele BBQ op houtskool? Moet het iets sneller gaan na een dagje werken en kiest u voor een gasbarbecue? Of mag op uw terras geen vuur gemaakt worden en gaat u voor een compact elektrisch model? Het kan allemaal! Bij Hanolux loodsen wij u doorheen de verschillende barbecues en zoeken samen met u naar de beste keuze.

Bekijk onze andere modellen