Weber Barbecues

Wie kent de iconische kogelvormige Weber barbecues niet? Weber BBQ’s zijn een unicum binnen de sector. Een uitgebreid assortiment, een efficiënt en gebruiksvriendelijk ontwerp, duurzame materialen, en een betrouwbare service maken van Weber de beste barbecuespecialist. Webers keuze voor een eigentijds design en moderne kleuren zijn een surplus.

Het is allemaal begonnen met het idee van één man: een kogelvormige barbecue maken -met een speciaal deksel- waardoor gerechten die ongeëvenaarde malsheid zouden krijgen. Sinds 1952, de datum waarop die eerste barbecue van Weber geboren werd, heeft Weber zijn barbecues en accessoires voortdurend verbeterd. Een universum vol boeiende verrassingen…

14501004A

 

Solden op Weber BBQ’s

De temperaturen gaan heerlijk de hoogte in, maar onze prijzen doen net het tegenovergestelde. Jawel, het is weer soldentijd!
Geniet van buitengewone solden op onze Weber Barbecues op stock.
Wees er snel bij, want OP=OP!

Waarom kiezen voor een barbecue van Weber?

Topkwaliteit en iconisch design

Weber staat synoniem met topkwaliteit: Duitse klasse die bovendien duurzaam is. Dit merk startte de barbecuerevolutie en is nog steeds één van de absolute topmerken. Hun aandacht voor een beeldend en sprekend design dat door z’n eenvoud uiterst gebruiksvriendelijk is, is hun grote kenmerk en heeft hen de naam gegeven een “iconisch” merk te zijn.

Weber Premium dealer

Als officiële Weber Premium dealer kan Hanolux u het beste aanbod, prijs & service aanbieden. Zo kan u in alle vertrouwen uw aankoop doen en blijft u zonder zorgen, nu en in de toekomst.

Veiligheid

Bij elke barbecue van Weber staat veiligheid op nummer 1. De bbq’s zijn gemakkelijk in gebruik en door hun specifieke ontwerp is het risico op ongelukken zo klein mogelijk gehouden.

Eenvoud

Ingewikkelde barbecues? Dat is iets van vroeger, voor de tijd dat Weber met haar barbecues op de markt kwam…

Houtskool of gas? Of misschien elektrisch?

Bij Weber kan u kiezen uit een enorm uitgebreid assortiment barbecues. Binnenin hetzelfde merk kan u kiezen tussen houtskool, gas, elektrisch of roken. Neemt u graag uw tijd voor een traditionele BBQ op houtskool? Moet het iets sneller gaan na een dagje werken en kiest u voor een gasbarbecue? Of mag op uw terras geen vuur gemaakt worden en gaat u voor een compact elektrisch model? Het kan allemaal! Bij Hanolux loodsen wij u doorheen de verschillende barbecues en zoeken samen met u naar de beste keuze.

 

 

 

Welke soort BBQ kiest u?

46510304A13Gasbarbecues

Snel en simpel barbecueën in absolute luxe. De gasbbq’s van Weber zorgen ervoor dat u zonder veel kopzorgen meteen kan beginnen grillen, bakken en braden. Koken op gas laat u de temperatuur snel en accuraat regelen, in tegenstelling tot een houtskool- of houtbarbecue, waar u afhankelijk bent van de kolen of van het vuur. Uw eten is snel klaar, evenwichtig en precies genoeg gegaard, en terwijl u aan het eten bent kan u uw bbq alweer laten afkoelen. Voor een 100% geslaagde maaltijd…

 

14501004AHoutskoolbarbecues

Knetterend houtskool, een geurende mix van rook en gegrild vlees hangt in de lucht… Veel mensen associëren de ultieme barbecuebeleving met briketten en houtskool. Met onze verschillende barbecuemodellen is het grillen op briketten en houtskool makkelijk, veilig en praktisch en veelzijdiger als nooit tevoren. Beleef het echte barbecuegevoel met deze klassiekers. Gegarandeerd succes!

 

56060001A14Elektrische barbecues

Barbecueën in de stad kan niet. Hoezo, kan niet? Weber heeft lichte, compacte barbecues voor stedelingen ontworpen die perfect op een balkon, een terras of in een kleine tuin kunnen worden gebruikt. En wat de malsheid en de smaak van uw gerecht betreft, we hebben het getest: zelfs professionals proefden geen verschil tussen de gerechten van de Weber elektrische barbecue, gas-, of houtskoolbarbecue.

 

WEB711004Rookbarbecues

De nieuwe trend: barbecuen zonder extra vet en met behoud van de heerlijke vleessappen. Helaas is roken nog niet zo gemakkelijk.. Daarom was de rooktechniek lange tijd voorbehouden aan barbecue-experts. Weber brengt hierin verandering: met z’n Smokey Mountain Cooker brengt Weber het roken voor iedereen binnen handbereik. Een product speciaal voor grillers die op zoek zijn naar nieuwe sensaties en unieke smaken.

 

 

 

 

 

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale barbecue.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren