Weber Barbecues

Wie kent de iconische kogelvormige Weber barbecues niet? Weber BBQ’s zijn een unicum binnen de sector. Een uitgebreid assortiment, een efficiënt en gebruiksvriendelijk ontwerp, duurzame materialen, en een betrouwbare service maken van Weber de beste barbecuespecialist. Webers keuze voor een eigentijds design en moderne kleuren zijn een surplus.

Het is allemaal begonnen met het idee van één man: een kogelvormige barbecue maken -met een speciaal deksel- waardoor gerechten die ongeëvenaarde malsheid zouden krijgen. Sinds 1952, de datum waarop die eerste barbecue van Weber geboren werd, heeft Weber zijn barbecues en accessoires voortdurend verbeterd. Een universum vol boeiende verrassingen…

14501004A

 

Waarom kiezen voor een barbecue van Weber?

Topkwaliteit en iconisch design

Weber staat synoniem met topkwaliteit: Duitse klasse die bovendien duurzaam is. Dit merk startte de barbecuerevolutie en is nog steeds één van de absolute topmerken. Hun aandacht voor een beeldend en sprekend design dat door z’n eenvoud uiterst gebruiksvriendelijk is, is hun grote kenmerk en heeft hen de naam gegeven een “iconisch” merk te zijn.

Weber Premium dealer

Als officiële Weber Premium dealer kan Hanolux u het beste aanbod, prijs & service aanbieden. Zo kan u in alle vertrouwen uw aankoop doen en blijft u zonder zorgen, nu en in de toekomst.

Veiligheid

Bij elke barbecue van Weber staat veiligheid op nummer 1. De bbq’s zijn gemakkelijk in gebruik en door hun specifieke ontwerp is het risico op ongelukken zo klein mogelijk gehouden.

Eenvoud

Ingewikkelde barbecues? Dat is iets van vroeger, voor de tijd dat Weber met haar barbecues op de markt kwam…

Houtskool of gas? Of misschien elektrisch?

Bij Weber kan u kiezen uit een enorm uitgebreid assortiment barbecues. Binnenin hetzelfde merk kan u kiezen tussen houtskool, gas, elektrisch of roken. Neemt u graag uw tijd voor een traditionele BBQ op houtskool? Moet het iets sneller gaan na een dagje werken en kiest u voor een gasbarbecue? Of mag op uw terras geen vuur gemaakt worden en gaat u voor een compact elektrisch model? Het kan allemaal! Bij Hanolux loodsen wij u doorheen de verschillende barbecues en zoeken samen met u naar de beste keuze.

 

 

 

Welke soort BBQ kiest u?

46510304A13Gasbarbecues

Snel en simpel barbecueën in absolute luxe. De gasbbq’s van Weber zorgen ervoor dat u zonder veel kopzorgen meteen kan beginnen grillen, bakken en braden. Koken op gas laat u de temperatuur snel en accuraat regelen, in tegenstelling tot een houtskool- of houtbarbecue, waar u afhankelijk bent van de kolen of van het vuur. Uw eten is snel klaar, evenwichtig en precies genoeg gegaard, en terwijl u aan het eten bent kan u uw bbq alweer laten afkoelen. Voor een 100% geslaagde maaltijd…

 

14501004AHoutskoolbarbecues

Knetterend houtskool, een geurende mix van rook en gegrild vlees hangt in de lucht… Veel mensen associëren de ultieme barbecuebeleving met briketten en houtskool. Met onze verschillende barbecuemodellen is het grillen op briketten en houtskool makkelijk, veilig en praktisch en veelzijdiger als nooit tevoren. Beleef het echte barbecuegevoel met deze klassiekers. Gegarandeerd succes!

 

56060001A14Elektrische barbecues

Barbecueën in de stad kan niet. Hoezo, kan niet? Weber heeft lichte, compacte barbecues voor stedelingen ontworpen die perfect op een balkon, een terras of in een kleine tuin kunnen worden gebruikt. En wat de malsheid en de smaak van uw gerecht betreft, we hebben het getest: zelfs professionals proefden geen verschil tussen de gerechten van de Weber elektrische barbecue, gas-, of houtskoolbarbecue.

 

WEB711004Rookbarbecues

De nieuwe trend: barbecuen zonder extra vet en met behoud van de heerlijke vleessappen. Helaas is roken nog niet zo gemakkelijk.. Daarom was de rooktechniek lange tijd voorbehouden aan barbecue-experts. Weber brengt hierin verandering: met z’n Smokey Mountain Cooker brengt Weber het roken voor iedereen binnen handbereik. Een product speciaal voor grillers die op zoek zijn naar nieuwe sensaties en unieke smaken.

indirect grillen bbq indirect grillen bbq
oklahoma bbq hoe oklahoma bbq hoe
BBQ-pizza-oven BBQ-pizza-oven
video hanolux buitenkeuken gene bervoets video hanolux buitenkeuken gene bervoets
service hanolux review service hanolux review
tuinemeubelen kuisen zomer tuinemeubelen kuisen zomer
wat is het beste fitnesstoestel wat is het beste fitnesstoestel
peter van asbroeck sauna peter van asbroeck sauna
hoe vaak trainen fitness hoe vaak trainen fitness
loopband fitness review loopband fitness review
video hanolux bubbelbad video hanolux bubbelbad
buiten!feest! hanolux buiten!feest! hanolux
video hanolux bubbelbad video hanolux bubbelbad
video hanolux fitness video hanolux fitness
revalidatie fitness revalidatie fitness
wat is een swim spa wat is een swim spa
fitness hometrainer biketrainer fitness hometrainer biketrainer
hamam sauna hamam sauna
beste-fitnesstoestel beste-fitnesstoestel
hoe trainen fitness hoe trainen fitness
video stoomcabine hanolux video stoomcabine hanolux
merken tuinmeubelen merken tuinmeubelen
triosol infraroodcabine triosol infraroodcabine
video hanolux tuinmeubelen video hanolux tuinmeubelen
ir en sauna ir en sauna
sauna hanolux video sauna hanolux video
materialen tuinmeubelen materialen tuinmeubelen
winter!feest! hanoulx winter!feest! hanoulx
infrarood sauna hanolux video infrarood sauna hanolux video
voordelen ir sauna voordelen ir sauna
veel tijd onderhoud jacuzzi veel tijd onderhoud jacuzzi
sauna hanolux video sauna hanolux video
bubbelbad testen bubbelbad testen
sauna hanolux video sauna hanolux video
sanarium sauna sanarium sauna
sauna hanolux video sauna hanolux video
hotspring spa nxt hotspring spa nxt
showroom hanolux turnhout showroom hanolux turnhout

 

 

Bewaren