Zeno tuinhaarden

De vuurhaarden van Zeno zijn gemaakt uit Cort-en- A staal (Cortenstaal) wat ervoor zorgt dat het staal niet verder roest en zijn mooie roodbruine tint behoudt. Deze designhaarden uit Nederland zijn vrij te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Als u wil kunnen deze buitenhaarden zelfs onder een afdak geplaatst worden door een dubbelwandig RVS kanaal. Zo bepaalt u zelf waar u gezellig wil samen zijn met vrienden en familie.

Zeno-retta-tuinhaard-openhaard-buitenhaard-antwerpen

 

Waarom kiezen voor ZENO?

Verwarmend design

Door het strakke design en het gebruik van Cortenstaal zijn deze haarden een mooie aanvulling voor uw tuin. Zelfs als u de haard niet aan het gebruiken bent, is het mooi om naar te kijken.

 

Warmte, vriendschap en gezelligheid

De tuinhaarden van Zeno nodigt al de mensen die u graag ziet uit om samen van de warmte te genieten. Verzamel rond het houtvuur en het wordt al snel gezelligheid terwijl u plezier maakt tijdens een avond genieten in de tuin.


 

 

Een Zeno tuinhaard bij Hanolux

Grote showroom met veel modellen

Met meer dan 3000 m² showroom hebben we genoeg plaats voor deze tuinhaarden te presenteren. Zo kan u in onze winkel rondwandelen en alle modellen rustig bekijken en vergelijken. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij!

Een Zeno tuinhaard voor iedereen

Een tuinhaard is de perfecte aanvulling voor een gezellige avond. Verzamel vrienden en familie en verwarm jezelf met dit prachtige design.
Graag overlopen we met u de verschillende mogelijkheden en zoeken we naar de ideale tuinhaard.

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinhaard.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren