Kortingen op Tuinmeubelen

Kom langs in onze 3000m² showroom
Bromic terrasverwarming

Bromic terrasverwarming

Bromic terrasverwarming Smart-Heat biedt u een efficiënte en stijlvolle verwarming. Met zijn gestileerde vormgeving past het perfect in een modern design. 

De perfecte balans tussen vorm en functie

Het product wordt veel gebruikt voor grote binnenruimtes zoals fabriekshallen, magazijnen, productieruimtes, serres, … maar ook voor afgesloten terrassen of patio’s. Er bestaan elektrische modellen en modellen op gas. Bij de elektrische modellen hebt u de keuze tussen 1500, 2000, 2300, 3000, 4000 en 6000 Watt. Daarnaast is het product verkrijgbaar in de kleur zwart of wit. Bij de modellen op gas kunt u kiezen tussen propaangas 300 en 500 en een verplaatsbaar model op LPG.

Waarom kiezen voor een Bromic terrasverwarming bij Hanolux?

Moderne, elegante – of industriële look

Bromic heeft verschillende modellen met een verschillende esthetiek. Hebt u het graag elegant? Dan is de Platinum Smart-Heat serie iets voor u. Daarnaast is er de Tungsten Smart-Heat serie die met zijn robuuste ontwerp zorgt voor een industriële uitstraling.

Langer buiten zitten

Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denkt u van een winterbarbecue met vrienden?

Zowel elektrisch als gas

Verschillende opties, verschillende voordelen. Wij kijken samen met u verder wat er mogelijk is en hoe we de terrasverwarming het best installeren.

Verplaatsbaar of gemonteerd

Monteert u de Bromic terrasverwarming graag aan uw muur of dak of wilt u toch liever een verplaatsbare terrasverwarming? Het is allemaal mogelijk!

Welke terrasverwarming van Bromic kiest u?

Platinum Smart-Heat Elektrisch

Onze Platinum Smart-HeatTM Elektrisch verwarmer is speciaal geschikt voor locaties met weinig vrije ruimte waar design een belangrijke rol speelt. Dit slanke roestvrijstalen apparaat verspreidt zijn warmte gelijkmatig in de ruimte, geeft weinig licht af en gaat naadloos op in de achtergrond dankzij de inbouwmogelijkheden.

Tungsten Smart-Heat Elektrisch

Onze serie Tungsten Smart-HeatTM Elektrisch biedt hoogwaardige straalverwarming met een industriële vormgeving voor open en halfopen buitenruimten. De apparaten zijn voorzien van een hittebestendige coating die geschikt is voor alle omgeving. De behuizingis van roestvrijstaal en het duurzame verwarmingselement geeft een zachte rode gloed af die een warme sfeer creëert.

Tungsten Smart-Heat Portable

De neutrale zwarte afwerking en het bekroonde design maken deze verwarmer tot een modern kunstwerk. De Tungsten Smart-HeatTM Draagbaar verwarmer levert efficiënte gerichte warmte en een veelzijdige verwarmingsoplossing voor buiten. Dankzij de modulaire constructie en ingebouwde wielen is het apparaat gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimten.

Meer bekijken

Terrasverwarming op onze webshop

Bekijk een beperkte selectie van onze terrasverwarming op de webshop.

Toch vragen? Onze specialisten helpen u graag verder op afstand of kom zelf het verschil voelen in onze showroom.


Ga naar de webshop

Ontdek onze andere merken