Grandhall Heatglare Terrasverwarming

Heatglare terrasverwarming van Grandhall is een nieuwe, energiebesparende oplossing voor een effectieve verwarming van overdekte terrassen. Het is een krachtige, elektrische stralingsverwarmer met infraroodstraling die u aan een overkapping, wand of plafond bevestigt.

Door de Low Glare coated lamp straalt het zeer weinig rood licht uit. Met zijn krachtige straling verwarmt het uw terras binnen de 10 minuten tot een aangename temperatuur, waardoor de Heatglare ook nog eens heel zuinig is in verbruik.

grandhall heatglare terrasverwarming

Waarom kiezen voor een Grandhall Heatglare bij Hanolux?

LOW Glare coated lamp

De stralers van de Grandhall Heatglare zijn uitgerust met de LOW Glare coated lamp. Dat zorgt ervoor dat er 80% minder rood licht vrijkomt en geen UV straling doorkomt.

Langer buiten zitten

Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denkt u van een winterbarbecue met vrienden?

Persoonlijk advies

We hebben een immense keuze aan terrasverwarming! We helpen u graag verder om de ideale keuze te maken, zodat u comfortabel warm blijft op uw terras met een zo laag mogelijke energiefactuur.

Verplaatsbaar of gemonteerd

Monteert u de terrasverwarming graag aan uw muur of dak of wilt u toch liever een verplaatsbare terrasverwarming? Het is allemaal mogelijk!

GRAND HALL Heat Glare GRAND HALL Heat Glare
De HEAT GLARE terrasverwarmer van Grandhall is een discrete, energiezuinige en effectieve infrarood ...
GRAND HALL Heat Glare

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale terrasverwarmer.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren