Heatsail Dome Terrasverwarming

Heatsail Dome terrasverwarming is een prachtig ontwerp waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Een verwarming met onzichtbaar infrarood licht gaat samen met een verlichting van halogeen licht. Het product is vervaardigd uit duurzame materialen en is bestand tegen alle weersinvloeden. Er bestaat een staande en een hangende versie. Welke type u ook kiest, u hebt alle vrijheid om uw eigen favoriete kleur te kiezen.

Standaard is het armatuur roestvrij staal, maar als u dat wil, kunt u kiezen voor zwart of wit poederlak (inbegrepen) of voor om het even welke andere RAL kleur (prijs op aanvraag). Bovendien hebt u de keuze tussen een goudkleurige, geanodiseerde binnenkant met aangenaam zacht licht en een aluminiumkleurige, geanodiseerde binnenkant met stralend wit licht.

hanolux terrasverwarming heatsail dome

Waarom kiezen voor een Heatsail Dome bij Hanolux?

Designverlichting

De Dome van Heatsail is geen gewone terrasverwarming, hij is daarbovenop een outdoor verlichting met een elegant design. De Heatsail Dome zorgt voor een heerlijke warmte, een aangenaam licht en trekt de aandacht met zijn modern ontwerp.

Langer buiten zitten

Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denkt u van een winterbarbecue met vrienden?

Persoonlijk advies

We hebben een immense keuze aan terrasverwarming! We helpen u graag verder om de ideale keuze te maken, zodat u comfortabel warm blijft op uw terras met een zo laag mogelijke energiefactuur.

Verplaatsbaar of gemonteerd

Monteert u de terrasverwarming graag aan uw muur of dak of wilt u toch liever een verplaatsbare terrasverwarming? Het is allemaal mogelijk!

HEATSAIL Dome Staand HEATSAIL Dome Staand
De DOME van Heatsail is een prachtig nieuw ontwerp waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand ...
HEATSAIL Dome Staand
HEATSAIL Dome Pendelend HEATSAIL Dome Pendelend
De DOME van Heatsail is een prachtig nieuw ontwerp waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand ...
HEATSAIL Dome Pendelend

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale terrasverwarmer.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren