Domani potten

Domani potten bestaan zowel uit polyester of zinken bloembakken. Vernieuwende en traditionele materialen wisselen elkaar moeiteloos af met trendy kleuren. Al meer dan 23 jaar geleden is Domani de standaard voor hoge kwaliteit potten. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe technieken om de bloempotten te produceren, maar de traditionele bak technieken blijven behouden.

Zowel Terra cota, raku, zinc en steel zijn materialen die Domani op een ecologische manier gebruikt. Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000 m² in Turnhout en ontdek de bloempotten van Domani en onze andere tuinaccessoires.

 

domani potten bloempotten terracotta

Waarom kiezen voor Hanolux?

Immense showroom

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen en tuinaccessoires als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en meest duurzame merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, bekijk alles, test alles uit en maak in alle rust uw keuze!

Persoonlijk advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij een mooie tuin en een mooi terras komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar de tuin en het terras van uw dromen.

Kwaliteit in elke prijsklasse

Geen plastieken stoelen… wel kwaliteit in elke prijsklasse. Zo varieert onze assortiment van een frisse en kleurrijke collectie tot topdesign. Van één ding bent u zeker: bij ons koopt u kwaliteit! Ook ons groeiend aanbod tuinaccessoires zoals de bloempotten van Domani kiezen we bewust voor duurzame materialen.

Topmerken Domani en andere tuinaccessoires

België is wereldtop op het vlak van tuinmeubelen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het overgrote deel van onze collectie Belgisch design is.
Er wordt samengewerkt met topdesigners die zorgen voor een bijzonder, hedendaags, comfortabel en duurzaam ontwerp.

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinaccessoires.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren