Escape Speaker

De Escape Speaker P9 is een stijlvol en draagbaar audioapparaat dat de manier van luisteren naar muziek volledig veranderd. Het model P9 is zo ontworpen dat er geen onnodige kabels zichtbaar zijn wat zorgt voor een strakke uitstraling. Dankzij de 4 hoogwaardige luidsprekers, die opgesteld zijn in 360°, geniet u van een allesomvattend klankbeeld. Door het handvat dat elegant verwerkt is in het design, kan u de P9 gemakkelijk verplaatsen. De Escape Speaker is weerbestendig en past in elk interieur of exterieur.

 

Escape-speaker-P9-audiosysteem-luidspreker-hanolux

Waarom kiezen voor Hanolux?

Immense showroom

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen en tuinaccessoires als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en meest duurzame merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, bekijk alles, test alles uit en maak in alle rust uw keuze!

Persoonlijk advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij een mooie tuin en een mooi terras komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar de tuin en het terras van uw dromen.

Kwaliteit in elke prijsklasse

Geen plastieken stoelen… wel kwaliteit in elke prijsklasse. Zo varieert onze assortiment van een frisse en kleurrijke collectie tot topdesign. Van één ding bent u zeker: bij ons koopt u kwaliteit! Ook ons groeiend aanbod tuinaccessoires zoals de bloempotten van Domani kiezen we bewust voor duurzame materialen.

Topmerken Escape en andere tuinaccessoires

België is wereldtop op het vlak van tuinmeubelen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het overgrote deel van onze collectie Belgisch design is.
Er wordt samengewerkt met topdesigners die zorgen voor een bijzonder, hedendaags, comfortabel en duurzaam ontwerp.

 

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs&advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinaccessoires.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren