Open Zondag - 25 oktober

Ja, ik wil de showroom bekijken
Paju Design kaarsen

Paju Design kaarsen

Paju Design kaarsen is hét hedendaagse Belgische merk die originele en stijlvolle binnen- en buitenkaarsen maken. Geïnspireerd door de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijke leefruimte, draagt Paju Design bij tot een frisse en nieuwe look van jouw buitenruimte.

Indoor collectie

Paju Design binnenhuiskaarsen zijn verfijnde, hoogwaardige kaarsen gemaakt van zuivere, en natuurlijke was. De katoenen en houten lonten zijn van de beste kwaliteit, met speciaal aangepaste afmetingen om een optimale verbranding te garanderen. 

Outdoor collectie

De buitenkaarsen van Paju Design zijn gemaakt van duurzame materialen, en de pure was bestaat uit zwarte paraffine. Paju Design is handgemaakt om een ontspannen sfeer te creëren, en vormt dan ook een bijzondere toevoeging aan jouw tuinmeubelen. 

Buiten tapijten

De unieke buiten tapijten van Paju Design zijn ontworpen in België en gewoven uit garen gemaakt uit gerecycleerde PET flessen. Deze tapijten komen in 3 verschillende kleuren en maten en zijn perfect voor buiten. Ze voelen zacht aan en zijn gemakkelijk in onderhoud.