Open Zondag - 25 april

Ja, ik wil de showroom bekijken
Tuinverlichting

Tuinverlichting

Outdoor living is meer dan enkel een set tuinmeubelen. Bij onze tuinaccessoires vindt u alles om uw tuin gezellig in te richten: vuurhaarden, buitenverlichting, parasols, tuindouches en nog veel meer. Onze kwaliteit wordt ook in de tuinaccessoires doorgezet, met duurzame designartikelen als gevolg.

Verlichting voor in de Tuin

Ons assortiment tuinverlichting is onze oplossing voor een gezellig avond buiten genieten. De verlichting van Fatboy en Vondom zorgt voor een gezellige sfeerlicht buiten in uw tuin.

Immense showroom

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen en tuinverlichting als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en meest duurzame merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, bekijk alles, test alles uit, en maak in alle rust uw keuze!

Topmerken

België is wereldtop op het vlak van tuinmeubelen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het overgrote deel van onze collectie Belgisch design is.

Er wordt samengewerkt met topdesigners die zorgen voor een bijzonder, hedendaags, comfortabel en duurzaam ontwerp.

Kwaliteit in elke prijsklasse

Weerbestendig en een duurzaam ontwerp. Net zoals bij onze tuinmeubelen; is onze tuinverlichting gemaakt voor de toekomst.

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

fatboy-transloetje-blue01-600x600.jpg

Fatboy

Fatboy onderscheidt zich door gebruiksvriendelijkheid, sfeervol en warm licht, veel keuze uit verschillende modellen, en energiezuinigheid. Geniet van hun kleine en grote lampen en kroonluchters, alles even aantrekkelijk en tot in het detail afgewerkt. Fatboy kiest voor een retro stijl in een modern jasje.

De kleine lampjes zijn allen draadloos en oplaadbaar, terwijl de grote stuks afgewerkt zijn met een rode draad, een rood label met het logo, en een knalrode afstandsbediening voor aan- en uitzetten en dimmen.

Ontdek onze hele collectie
imagilights-moments-1024x767.jpg

Imagilights

Imagilights is een Belgisch bedrijf dat oplaadbare, draadloze verlichting maakt voor binnen en buiten. Ze maken gebruik van de beste LED technologie zodat hun verlichting het beste duurzame alternatief is naast traditionele verlichting. Imagilights heeft de nieuwe collecties tafelverlichting een moderne, elegante look gegeven zodat ze bij elk interieur passen.

De lichtjes van Imagilight hebben oneindig veel kleuren, zijn schokbestendig en waterdicht. Er is bij het design ook gelet op warmte- en koude bestendigheid. Ze kunnen dus tegen een stootje en zijn hierdoor ideaal om buiten te gebruiken.

Ontdek onze hele collectie
lampen-samen-uit.jpeg

Kooduu

De Synergy van Kooduu is een reeks vloerlampen met meerdere gebruiksmogelijkheden. Ze zijn voorzien van een compartiment dat gebruikt kan worden om een mooie plant in te zetten of om uw favoriete drankje samen met ijs koud te houden. Er is ook een bluetooth speaker geïntegreerd.

De Synergy is gemaakt van hoogstaande materialen met een lederen handvat en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden

Ontdek onze hele collectie