Borek Tuinmeubelen

De tuinmeubelen en parasols van Borek hebben altijd een elegante en eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren – producten die zorgen voor het ultieme zitcomfort en een perfecte schaduw.

Een ontwerp is pas af als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Daarom werkt Borek sinds 1977 nauw samen met een aantal vooraanstaande ontwerpers en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle tuinmeubels. Iedere lijn, ieder contour, elk materiaal is gevormd en gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ met familie en vrienden te bieden, waarin de tuin het centrale middelpunt vormt.

borek tuinmeubelen

Waarom Borek tuinmeubelen?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom en maak in alle rust uw keuze!

Grote collectie

Borek heeft een heel uitgebreide collectie aan tuin- en terrasmeubelen. U vindt bij hen meubelen uit teakhout, aluminium, touw, roestvrij staal en verscheidene kunststofvezels die er allemaal volledig anders uitzien. Ook spelen ze vaak met het combineren van verschillende materialen. In deze collectie vindt ieder gegarandeerd zijn gading!

Elegant en eigentijds

Elegante en eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Het merk blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

Bekijk de volledige collectie hier

Top designers

Eric KusterErik Kuster_024_2012_BR_Borek_preview-300x300

Kuster kreeg bekendheid door de talloze interieurs die hij creëerde voor internationale sterren en BN’ers in binnen- en buitenland. Daarnaast bepaalde hij smaak en voorkomen van diverse horeca gelegenheden, hotels en publieke ruimten, waaronder de hippe uitgaansgelegenheid Jimmy Woo in Amsterdam en Camp Nou van voetbalclub FC Barcelona.

 

marcel wolterinck_041_2012_BR_Borek_preview-1-300x300Marcel Wolterinck

De grote kracht achter Wolterinck is woondesigner Marcel Wolterinck. Hij ontwerpt met zijn team interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten. Vanuit Wolterinck’s World, zijn Store in Noord-Holland, zorgt hij dat ruimtes in binnen- en buitenland de Wolterinck metamorfose ondergaan. Altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Zijn kleurgebruik is sober en zijn materialen zijn puur. ‘Binnen’ probeert hij altijd met ‘buiten’ te verbinden.

 

Maarten Oldenmaarten olden-300x300

Maarten Olden ontwierp voor Borek onder andere de serie Nordic, York, de Beach collectie en de meubels in de Bergamo collectie. Na het afronden van zijn studie aan de Koninklijke Akademie voor Beeldende Kunsten in Den Haag (Architectonische Vormgeving) en de gerenommeerde Design Academy in Eindhoven, werkte Maarten twee jaar als architect en anderhalf jaar bij Ontwerpgroep Trude Hooykaas (OTH) in Amsterdam. In 2002 startte hij zijn eigen ontwerpbureau MO,O.

 

Frans van Rens

Schoonheid, innovatie en eenvoud vormen de basis voor de ontwerpen van Frans van Rens. Hij studeerde Cum Laude af aan de Design Academie Eindhoven en is een ontwerper pur sang. Zijn ontwerpstudio, VAN RENS DESIGN, is gespecialiseerd in het ontwerpen van consumenten producten, retail design en public design. Een brede ontwerpdiversiteit die al tot vele succesvolle en tijdloze producten heeft geleid.

 

Bekijk de volledige collectie hier

 

Andere Tuinmeubel merken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren