Dedon Tuinmeubelen

Dedon is ons meest exclusieve merk bij Hanolux – Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid. Ze stellen extreem hoge eisen aan hun producten en van ontwerp tot productie wordt alles nauwlettend in het oog gehouden. Ze sleepten dan ook maar liefst 12 ‘IF Design Awards‘ in de wacht.

Organisch gegroeid vanuit vernieuwde ideeën en kwaliteit heeft Dedon altijd zijn eigen weg gevonden binnen de buitenmeubelen. Een klein familiebedrijf dat is uitgegroeid tot één van de meest bijzondere merken, met ondermeer Brad Pitt als trouwe fan…

Het ‘Dedon Fiber’, meer dan 20 jaar geleden binnen de familie ontwikkeld, is nog steeds standaard binnen de buitenmeubelenindustrie. Nieuwe collecties worden ontworpen door internationale designers en met de hand gemaakt in hun eigen productiecentrum op de Filipijnen: Duitse kwaliteit, moderne technologie en eeuwenoud vakmanschap!

Dedon Brixx tuinmeubelen

Waarom Dedon tuinmeubelen?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Veel verschillende stijlen

Dedon is niet bang om te experimenteren met verschillende stijlen. Hun collectie is dan ook erg uiteenlopend. Houdt u van klassiek, vintage, strak, modern, tijdloos, of misschien iets helemaal nieuws? Het kan allemaal.

Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid

Dedon stelt duurzaamheid voorop, samen met hun passie voor vernieuwing. Elk jaar vindt u bij hen volledig nieuwe vormen en concepten. Stuk voor stuk worden deze dan met oog voor detail en afwerking met de hand gemaakt. Voor wie graag iets speciaals wil!

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij het ideale Dedon tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

 

Bekijk de volledige collectie hier

Top designers

Jean-Marie Massaud

 

dedon hanolux

Jean-Marie Massaud is in 1966 in Frankrijk geboren en studeerde in Parijs aan het gekende  “Les Ateliers Ecole Nationale Supérieure de Création Industrielle”. Na zijn studies werkte hij een tijdlang voor Marc Berthier; nadien, in 2000, richtte hij samen met Daniel Pouzet zijn succesvolle “Studio Massaud” op.

 

EOOS

dedon tuinmeubelen

Het creatieve Oostenrijkse ontwerperstrio EOOS – ontwerpers Martin Bergmann, Gernot Bohmann, en Harald Gründl – richtten in 1995 hun eigen design studio op en specialiseerden zich in het ontwerpen van showrooms, verlichting en meubels. Een paar voorbeelden van het bijzondere werk van dit trio: de Adidas en Armani cosmetica winkels, de originele kubus-zit voor Matteograssi, een tweepersoonsbad voor Duravit, en het innovatieve keukenontwerp b2 voor Bulthaup.

 

 

Richard Frinier

dedon tuinmeubelen

Amerikaan Richard Frinier wordt wereldwijd de ‘koning van de buitenmeubelen’ genoemd. Hij bracht luxueuze weldaad en ingenieuze complexiteit van binnen in huis naar de tuin of het terras buiten. Hij speelt met een heel uitgebreid gamma verschillende stijlen, van modern en eigentijds tot vintage en klassiek. Ondertussen heeft Richard al meer dan 70 onderscheidingen gekregen, zowel voor zijn productontwerpen als voor de manier waarop hij zijn bedrijf leidt. In 2009 kreeg hij van de International Casual Furnishings Association de ‘ Lifetime Achievement Award’ voor zijn bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame industrie.

 

Harry & Camila

dedon tuinmeubelen

Nederlands industrieel ontwerper Harry van Ierssel (1966) en zijn Chileense levenspartner Camila Vega Faba (1971) ontmoetten elkaar in 1994 in de Domus Academie te Milaan. Ze deden hun praktijkervaring op in de befaamde Italiaanse studio’s van Mattheo Thun, Guido Venturini en Stefano Giovannoni voordat ze hun eigen studio oprichtten in 1998: Harry & Camila. Het eerste jaar trok dit koppel al direct de aandacht van het internationale publiek op een meubelexpositie in Milaan, en één van hun textielontwerpen werd geselecteerd voor het ‘International Design Yearbook’, nr. 15.

 

 

 

Bekijk de volledige collectie hier

 

Andere Tuinmeubel merken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren