Dedon Tuinmeubelen

Dedon is ons meest exclusieve merk bij Hanolux – Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid. Ze stellen extreem hoge eisen aan hun producten en van ontwerp tot productie wordt alles nauwlettend in het oog gehouden. Ze sleepten dan ook maar liefst 12 ‘IF Design Awards‘ in de wacht.

Organisch gegroeid vanuit vernieuwde ideeën en kwaliteit heeft Dedon altijd zijn eigen weg gevonden binnen de buitenmeubelen. Een klein familiebedrijf dat is uitgegroeid tot één van de meest bijzondere merken, met ondermeer Brad Pitt als trouwe fan…

Het ‘Dedon Fiber’, meer dan 20 jaar geleden binnen de familie ontwikkeld, is nog steeds standaard binnen de buitenmeubelenindustrie. Nieuwe collecties worden ontworpen door internationale designers en met de hand gemaakt in hun eigen productiecentrum op de Filipijnen: Duitse kwaliteit, moderne technologie en eeuwenoud vakmanschap!

Dedon Brixx tuinmeubelen

Waarom Dedon tuinmeubelen?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Veel verschillende stijlen

Dedon is niet bang om te experimenteren met verschillende stijlen. Hun collectie is dan ook erg uiteenlopend. Houdt u van klassiek, vintage, strak, modern, tijdloos, of misschien iets helemaal nieuws? Het kan allemaal.

Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid

Dedon stelt duurzaamheid voorop, samen met hun passie voor vernieuwing. Elk jaar vindt u bij hen volledig nieuwe vormen en concepten. Stuk voor stuk worden deze dan met oog voor detail en afwerking met de hand gemaakt. Voor wie graag iets speciaals wil!

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij het ideale Dedon tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

 

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Dedon collectie van 2019.
Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen en meer via onderstaande link of spring binnen in onze showroom.

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen.
Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Dedon collectie tentoonstellen.

Een greep uit de nieuwe collectie

BrixxDedon Brixx tuinmeubelen

Brixx is Dedon’s eerste volledig gestoffeerde collectie. De Brixx collectie, ontworpen door Lorenza Bozzoli, biedt een fantastische veelzijdigheid en een 360° functionaliteit. Het concept is eenvoudig en toch verfijnd.
Dit flexibel systeem van rechthoekige modules voldoet volledig aan de speelsheid van zijn naam, zodat u volledig naar eigen wil een zetel van luxe comfort kan bouwen. De collectie brengt mensen bij elkaar om te ontspannen op een totaal nieuwe manier.

Met Brixx is er geen limiet aan de configuraties die u kunt maken. De Brixx collectie bestaat uit vierkante en rechthoekige modules, een bijzettafel en een selectie van de rugleuningen en kussens, alles in een opvallende mix van materialen, texturen en kleuren.

 

Mbrace

tuinmeubelen parasolsBij deze collectie brengt Dedon voor de eerste keer een basis van teak samen met een zitplaats van geweven vezel. Het resultaat is een opvallende, sympathieke collectie van stoelen met optioneel voetbankje.

Zoals de naam al duidelijke maakt is dit een tuinmeubel die je uitnodigt om neer te vlijen in een warme, veilige cocoon. Dit komt vooral door de extra brede rug. De stoel is zo ontworpen dat hij ook comfortabel zit in het late seizoen wanneer de luxueuze kussens al opgeborgen zijn.

 

TibboDEDON Tibbo hanolux tuinmeubelen

Tibbo is de eerste collectie van Dedon met teak. Het design is opvallend elegant en puur. Het hout wordt mooi gecombineerd met geweven elementen en uiterst comfortabele kussens die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Door het gebruik van rijke materialen en een luchtige vormgeving stralen deze meubelen luxe uit.

 

Brea

Dedon Brea lounge tuinmeubel

Met Brea heeft Dedon een luxe lounge gecreëerd van superieure kwaliteit. Een fijne en gesofisticeerde constructie, samen met een ingenieus systeem van connecties geeft de collectie een modern en aanpasbaar design.
Voeg hierbij nog uitzonderlijk comfortabele kussens, die bovendien waterproof zijn, toe en je hebt een exceptionele lounge.

AiirDedon air stoel aiir tuinmeubel

Dedon Aiir heeft een licht en transparant design, de klassieke schelpstoel heruitgevonden voor de hedendaagse leefstijl.
Een fris ontwerp, gezellig zichtcomfort en de mogelijkheid om met verschillende kleuren te spelen.
Wat kan u nog meer wensen voor uw zomerterras?

Bekijk de volledige collectie hier

 

Andere Tuinmeubel merken

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinmeubel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren