Dedon Tuinmeubelen

Dedon is ons meest exclusieve merk bij Hanolux – Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid. Ze stellen extreem hoge eisen aan hun producten en van ontwerp tot productie wordt alles nauwlettend in het oog gehouden. Ze sleepten dan ook maar liefst 12 ‘IF Design Awards‘ in de wacht.

Organisch gegroeid vanuit vernieuwde ideeën en kwaliteit heeft Dedon altijd zijn eigen weg gevonden binnen de buitenmeubelen. Een klein familiebedrijf dat is uitgegroeid tot één van de meest bijzondere merken, met ondermeer Brad Pitt als trouwe fan…

Het ‘Dedon Fiber’, meer dan 20 jaar geleden binnen de familie ontwikkeld, is nog steeds standaard binnen de buitenmeubelenindustrie. Nieuwe collecties worden ontworpen door internationale designers en met de hand gemaakt in hun eigen productiecentrum op de Filipijnen: Duitse kwaliteit, moderne technologie en eeuwenoud vakmanschap!

dedon_mbarq_hanolux_tuinmeubelen_outdoor_turnhout

Waarom Dedon tuinmeubelen?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Veel verschillende stijlen

Dedon is niet bang om te experimenteren met verschillende stijlen. Hun collectie is dan ook erg uiteenlopend. Houdt u van klassiek, vintage, strak, modern, tijdloos, of misschien iets helemaal nieuws? Het kan allemaal.

Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid

Dedon stelt duurzaamheid voorop, samen met hun passie voor vernieuwing. Elk jaar vindt u bij hen volledig nieuwe vormen en concepten. Stuk voor stuk worden deze dan met oog voor detail en afwerking met de hand gemaakt. Voor wie graag iets speciaals wil!

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij het ideale Dedon tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

 

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Dedon collectie van 2020.
Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen en meer via onderstaande link of spring binnen in onze showroom.

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen.
Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Dedon collectie tentoonstellen.

Een greep uit de nieuwe collectie

Mbarq
dedon_mbarq_lounge_turnhout_antwerpen_tuinmeubelen_hanolux

Met zijn uitgebreide rugleuning en diepe zitting omhult de Mbarq, ontworpen door Sebastian Herkner, de gebruikers in privacy. Mbarq’s opvallende organische vormen, levendige kleuren en semi-transparant weefsel geven een unieke toets aan elke omgeving en nodigen gebruikers uit om volledig tot rust te komen in deze cocoon.

 

Rilly

lounge_chair_rilly_dedon_hanolux_tuinmeubelen_outdoor_antwerpen

De Rilly neemt een frisse kijk op het outdoor-erfgoed van Dedon. In plaats van de traditionele weeftechniek bevat deze stoel de nieuwe Dedon Fiber ‘Touch’ dat bestaat uit parallelle verticale strengen die lijken op maritieme touwen. Het resultaat is een ‘transparante’ vorm met een grote grafische kwaliteit. Met de Rilly kunnen gebruikers unieke landschappen creëren in elke buitenomgeving.

 

Sealine
dedon_hanolux_lounge_sealine_tuinmeubelen_modulair_antwerpen

De Sealine collectie is een luxe loungecollectie met een easy-chic uitstraling. Ontworpen om elegant, comfortabel en geschikt te zijn in elk seizoen, is dit compacte systeem thuis op elk terras. Sealine heeft een handgemaakt teak frame, zachte kussens en een rugleuning in de nieuwe Dedon-vezel. De elementen zijn gemakkelijk te combineren met andere Dedon-stijlen voor een moeiteloos eclectische uitstraling.

 

Bekijk de volledige collectie hier

 

Andere Tuinmeubel merken

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinmeubel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren