Dedon Tuinmeubelen Collectie

De Dedon tuinmeubelen zijn ons meest exclusieve merk bij Hanolux – Duitse klasse met een hart voor vernieuwing en duurzaamheid. Ze stellen extreem hoge eisen aan hun producten en van ontwerp tot productie wordt alles nauwlettend in het oog gehouden. Ze sleepten dan ook maar liefst 12 ‘IF Design Awards‘ in de wacht.

Organisch gegroeid vanuit vernieuwde ideeën en kwaliteit heeft Dedon tuinmeubelen altijd zijn eigen weg gevonden binnen de buitenmeubelen. Een klein familiebedrijf dat is uitgegroeid tot één van de meest bijzondere merken, met ondermeer Brad Pitt als trouwe fan …

Het ‘Dedon Fiber’, meer dan 20 jaar geleden binnen de familie ontwikkeld, is nog steeds standaard binnen de buitenmeubelenindustrie. Nieuwe collecties worden ontworpen door internationale designers en met de hand gemaakt in hun eigen productiecentrum op de Filipijnen: Duitse kwaliteit, moderne technologie en eeuwenoud vakmanschap!

 

Dedon Tuinmeubelen Assortiment

BrixxDedon Brixx tuinmeubelen

Brixx is Dedon’s eerste volledig gestoffeerde collectie. De Brixx collectie, ontworpen door Lorenza Bozzoli, biedt een fantastische veelzijdigheid en een 360° functionaliteit. Het concept is eenvoudig en toch verfijnd.
Dit flexibel systeem van rechthoekige modules voldoet volledig aan de speelsheid van zijn naam, zodat u volledig naar eigen wil een zetel van luxe comfort kan bouwen. De collectie brengt mensen bij elkaar om te ontspannen op een totaal nieuwe manier.

Met Brixx is er geen limiet aan de configuraties die u kunt maken. De Brixx collectie bestaat uit vierkante en rechthoekige modules, een bijzettafel en een selectie van de rugleuningen en kussens, alles in een opvallende mix van materialen, texturen en kleuren.

 

Mbrace

tuinmeubelen parasolsBij deze collectie brengt Dedon voor de eerste keer een basis van teak samen met een zitplaats van geweven vezel. Het resultaat is een opvallende, sympathieke collectie van stoelen met optioneel voetbankje.

Zoals de naam al duidelijke maakt is dit een tuinmeubel die je uitnodigt om neer te vlijen in een warme, veilige cocoon. Dit komt vooral door de extra brede rug. De stoel is zo ontworpen dat hij ook comfortabel zit in het late seizoen wanneer de luxueuze kussens al opgeborgen zijn.

 

 

TibboDEDON Tibbo hanolux tuinmeubelen

Tibbo is de eerste collectie van Dedon met teak. Het design is opvallend elegant en puur. Het hout wordt mooi gecombineerd met geweven elementen en uiterst comfortabele kussens die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Door het gebruik van rijke materialen en een luchtige vormgeving stralen deze meubelen luxe uit.

AiirDedon air stoel aiir tuinmeubel

Dedon Aiir heeft een licht en transparant design, de klassieke schelpstoel heruitgevonden voor de hedendaagse leefstijl.
Een fris ontwerp, gezellig zichtcomfort en de mogelijkheid om met verschillende kleuren te spelen.
Wat kan u nog meer wensen voor uw zomerterras?

Brea

Dedon Brea lounge tuinmeubel

Met Brea heeft Dedon een luxe lounge gecreëerd van superieure kwaliteit. Een fijne en gesofisticeerde constructie, samen met een ingenieus systeem van connecties geeft de collectie een modern en aanpasbaar design. Voeg hierbij nog uitzonderlijk comfortabele kussens, die bovendien waterproof zijn, toe en je hebt een exceptionele lounge.

 

PorciniDEDON Porcini hanolux tuinmeubelen

Deze bijzettafels hebben hun naam gekregen van de Italiaanse paddenstoel waar hun vorm ook een beetje op lijkt. Ze zijn zowel praktisch als mooi voor het oog en zijn ontworpen om elke collectie van Dedon te kunnen aanvullen. De porcini tafeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze komen het best tot hun recht wanneer er verschillende samen gecombineerd worden.

 

Nestrestnestrest dedon tuinmeubelen

Nestrest is een hangende lounge ontworpen door Daniel Pouzet en Fred Frety. Pouzet omschrijft de Nestrest als een geheime schuilplaats in de hedendaagse tuin. De ontwerpers werden geïnspireerd door vormen, texturen en kleuren die ze zagen in de natuur, in het bijzonder de uitgekiende ontwerpen van bepaalde vogelnesten.

Het stevige weefsel van de Nestrest ademt openheid en privacy uit. Degenen die binnenin zitten kunnen naar buiten kijken door het weefsel terwijl het weefsel ook juist voorkomt dat buitenstaanders binnen kunnen zien.
Nestrest is de speciale, afgezonderde plek waar je altijd al van gedroomd hebt.

 

Seax

dedon seax tuinmeubelenSea-X staat voor elegantie en moderniteit. Deze verfijnde collectie onderscheidt zich door zijn aandacht voor detail, het innovatieve design en het verleidelijk scala van materialen, kleuren en texturen. Deze collectie bestaat uit diverse eettafels en klapstoeltjes. Het frame van de klapstoel is opmerkelijk licht en flexibel maar toch uiterst robuust. De houten afwerking op de armleuningen geven deze stoel een warme uitstraling.

 

 

Rayndedon rayn tuinmeubelen

Rayn is een modulair systeem met opmerkelijke veelzijdigheid. In deze collectie komen het comfort en verfijning van de beste indoor-systemen samen met de outdoor knowhow en luxe van Dedon Tuinmeubelen. De luxueuze en comfortabele kussen van de Rayn collectie worden ontwikkeld in Italië.

Rayn neemt loungen naar het volgende level met de speciaal ontworpen kussens en de asymmetrische schoonheid van het design, geaccentueerd door armleuningen die door de gulle breedheid ook als bijzettafeltje kunnen dienen.

 


Dala

dedon dala tuinmeubelenVoor de Dala collectie haalde ontwerper Stephen Burks inspiratie uit de geïmproviseerde zitplaatsen van de derde wereld en de ambachtslieden die er wonen. Dala betekent “maken” in een Senegalees dialect dat Burks is tegengekomen tijdens een van zijn vele projecten met kunstenaars over de hele wereld.

De collectie bestaat uit een lounge stoel, een voetenbankje, een zonnebank, bijpassende tafels en elegante accessoires. De meubels zijn licht en draagbaar met comfortabele kussens. De Dala collectie is afgewerkt met verleidelijke geweven strepen en is beschikbaar in drie vrolijke kleuren.

 

Leafdedon leaf tuinmeubelen

De Leaf strandstoel geeft met haar zachte rondingen en naar elkaar toelopende lijnen één van de meest iconische vormen van de natuur weer.
Het design is even comfortabel als het mooi is door de openstaande zijdes die het lichaam ergonomisch ondersteunen. Er is zelfs een bladachtige nerf die door het midden van de stoel loopt om extra comfort te bieden wanneer u op uw rug ligt. De stoel rust op vier verschillende punten waardoor hij stevig en stabiel is en zo altijd de nodige ondersteuning biedt.

 

Fedro

dedon fedro tuinmeubelenDe Fedro strandstoel is licht, draagbaar, stapelbaar en heel comfortabel. Fedro is ideaal om rondom het huis te loungen bij het zwembad of in het gras. Deze stoel zonder poten heeft een ergonomisch design dat balanceert op twee smalle skids zodat u heen en weer kan schommelen met behulp van uw voeten of benen.

De kleuren van deze stoel werden geïnspireerd door zijn vogelachtige vorm. Ze zijn gebaseerd op tropische vogels uit Latijns-Amerika zoals de flamingo, quetzal en kolibrie. Fedro is voorzien van een comfortabel hoofdkussentje en een handvat aan de achterkant, zodat hij gemakkelijk meegenomen kan worden.

 

The OthersDEDON THE OTHERS hanolux tuinmeubelen

The Others is een lantaarn die u helemaal zelf kan samenstellen. Hij bestaat uit verschillende handgeweven onderdelen die op elkaar passen als een totem. Hij is speels, elegant en kleurrijk. Deze lantaarn is niet enkel functioneel maar ook een decoratieve kunstobject.

 

Andere Tuinmeubel merken

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinmeubel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren