Sealine Tuinmeubelen van Dedon

Sealine Tuinmeubelen van Dedon

De Sealine is elegant, comfortabel en past bij elk seizoen. Deze luxueuze loungecollectie, ontworpen door Jean-Marie Massaud,  bestaat uit een handgemaakt teakhouten frame, zachte kussens en een rugleuning uit maritiem touw. 

De Sealine collectie is geïnspireerd op de zeilwereld waar elegantie gekoppeld wordt aan efficiëntie. De ontwerper zijn fascinatie voor deze wereld komt niet alleen tot uiting in de materiaalkeuze - handgemaakt teak en maritiem touw - maar ook in de constructie van het meubilair. Het is een compact en flexibel loungesysteem bestaande uit twee- en driezitsmodules, daybed en salontafels. Alle frames bestaan uit Premium Teak en voor de rug heb je de keuze uit weersbestendig maritiem touw of de extra brede Dedon EcoCycle-vezel. 

Details

Uitvoeringen

Verschillende modulaire zitelementen, tweezit, driezit, koffietafel of bank.

Kleuren

Onderstel is bestaat uit Premium Teak, voor de buitenzijde heb je de keuze uit 4 verschillende wevingen: Pristine, Slate, Silver Beige of Titan.

Extra

Keuze uit meerdere soorten kussens in verschillende kleuren.

Bekijk een andere Dedon tuinmeubelen collectie

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Als onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.