Gloster Tuinmeubelen

Gloster Tuinmeubelen

Gloster tuinmeubelen onderscheiden zich door een uniek gestyled ontwerp met de mogelijkheid om eindeloos te combineren binnen de verschillende collecties. 

Een uniek gestyled ontwerp met de mogelijkheid om eindeloos te combineren

Combineer de vele gesofistikeerde stoffen, metalen en afwerkingen bij hun uitgebreid assortiment aan loungen, tafels en stoelen. Maar ook decoratie en verscheidene buitentapijten.  Verken deze hedendaagse collectie in onze showroom van maar liefst 3000m² en droom weg bij het uitzonderlijke design van de tuinmeubelen van Gloster.

Waarom Gloster?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Gloster gepatenteerd teak

Gloster speelt graag met verschillende materialen, maar is vooral bekend om hun iconische teak collecties.
De strakke, maar warme look en feel zorgt voor een buitengewone gezellige terrasinkleding bij u thuis.

Zorgeloos buiten genieten

U proeft het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Ontdek de nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Gloster collectie van 2021. Verken hieronder een deel van hun assortiment loungen, tafels, stoelen, tapijten en meer....

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Gloster collectie tentoonstellen.

Wij maken uw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Ontdek onze andere merken