Jacuzzi's® op stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Dune Tuinmeubelen van Gloster

Dune Tuinmeubelen van Gloster

De Dune collectie van Gloster is een ontwerp van Duitse ontwerper Sebastian Herkner. Deze reeks combineert zachte lijnen met subtiele patronen in de unieke gebreide stoffen die de lounge omarmen.

Deze collectie heeft een sterke Boheemse invloed door de gelaagdheid van stoffen en texturen. Het onderstel van de lounge is gemaakt uit hoogwaardige teak, de rugleuning is verkrijgbaar in verschillende kleuren van gepoedercoat aluminium. De stof van de lounge wordt over deze rugleuning gedrapeerd zodat er een gezellig nest gevoel ontstaat. 

Details

Uitvoeringen

Driezit, tweezit, lounge stoel, poef, eetstoel, eettafel, chaise longue, koffietafel of bijzettafel.

Kleuren

Lounge: 2 kleurencombinaties : Grijs of Zand - Eettafel: teak onderstel met grijs glazen tafelblad - Koffie- en bijzettafel: Zwart, Wit of Brick onderstel met Nero of Bianco Keramisch blad.

Extra

De lounges zijn inclusief alle decokussens van het samengestelde kleurenpalet.

Bekijk een andere Gloster tuinmeubelen collectie

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Als onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.