Manutti Tuinmeubelen

Frisse Belgische topkwaliteit die van uw tuin of terras een volwaardige woonruimte maakt. Manutti biedt u van idee tot uitwerking een maximum aan flexibiliteit, originaliteit en kwaliteit met als resultaat een hedendaagse collectie die zowel functioneel als comfortabel is.

Het bedrijf is niet enkel gespecialiseerd in tuinmeubelen, tafels en accessoires, maar is eveneens een trendsetter op het vlak van modulaire sofaconcepten en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden. De designers bij Manutti slaagden erin om het concept van het ‘binnensalon’ over te dragen op buitenmeubilair. Op die manier ontstonden collecties zoals Zendo en Flow die met hun bekleding in kunstleer en ton-sur-ton-stiksels tuinen en terrassen wereldwijd aankleden.

Het succes van Manutti wordt bepaald door de ervaring en de intuïtie van de stichter, door zijn passie voor research en technologische ontwikkeling en door de creatie van producten die door hun kwaliteit en design  in staat zijn de grenzen tussen binnen en buiten volledig te laten verdwijnen.

turnhout-tuinmeubelen-hanolux-lounge-zetel-manutti-kobo

 

Waarom Manutti tuinmeubelen?

Uniek in België: meer dan 3000 m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Made in Belgium

Manutti is ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair met het design ‘Made in Belgium’. Het merk heeft een prachtige collectie meubels, tafels en accessoires, maar is ook gekend omwille van z’n modulaire sofaconcepten en z’n prachtig gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden.

Trendsetter modulaire sofaconcepten

Vertrekkende van de gezellige binnenhuissofa ontwierp Manutti modulaire systemen voor buiten. Stel zelf uw lounge samen met de verschillende modules.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

 

 

 

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Manutti collectie van 2020.
Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen en meer via onderstaande link of spring binnen in onze showroom.

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen.
Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Manutti collectie tentoonstellen.

Een greep uit de nieuwe collectie

Kobokobo manutti hanolux tuinmeubelen

Op het eerste zicht heeft de Kobo collectie een klassieke uitstraling, bij nadere inspectie wordt de hoge technische complexiteit duidelijk. Zowel de eenzit als de driezit zijn extreem comfortabel dankzij de diepe, afgeronde zitting.

 

Radius
hanolux-manutti-radius-stoel-tuinmeubelen

De Radius stoel laat niemand onverschillig met zijn omsluitendende rug- en geïntegreerde armleuningen. Volledig uit rope gemaakt, is de stijl neomodern en tijdloos. Het optionele rugkussen zorgt voor een optimaal comfort tijdens een uitgebreid samenzijn. Een extra troef van de stoel is de bijzondere lichtheid ervan.

Torsa
manutti-tuinmeubelen-turnhout-hanolux-torsa-eettafel

Slank en lichtvoetig door haar grote, uit massieve teak vervaardigde poten, leent Torsa zich tot een verscheidenheid aan stijlen: scandinavisch in de versie met een eenkleurig stenen blad, italiaans met een gesofesticeerd keramiek blad in imitatiemarmer en uiteindelijke mineraal met de monochrome keramiek bladen.

Of je nu op zoek ben naar een salontafel, eettafel of bistrotafel, Torsa heeft het allemaal te bieden. Met haar ideale afmetingen en verschillende opstellignen zijn de tafels geschikt voor een romantische tête-a-tête of een feestmaaltijd, een kleine of grote ruimte, buiten of binnen, particulier of professioneel.

 

Bekijk de volledige collectie hier

 

Andere Tuinmeubel merken

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze outdoor living specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale tuinmeubel.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren